To je to što me zanima!

Brazil pobijedio SAD: Neymara opet svi ismijavaju radi padanja

Bila je to prva utakmica Brazilaca nakon Svjetskog prvenstva. U Rusiji je zbog čestog simuliranja kritiziran Neymar, a i Amerikanci su se nekoliko puta požalili glavnom sucu
Vidi originalni članak

Brazil je u prijateljskoj utakmici u SAD-u svladao domaćina s 2-0, a utakmica je riješena već u prvom poluvremenu. Strijelac u 11. minuti je bio Roberto Firmino, a 2-0 je postavio Neymar pogotkom s bijele točke. 

Bila je to prva utakmica Brazilaca nakon Svjetskog prvenstva prije kojeg su ih mnogi vidjeli na svjetskom tronu. U Rusiji je zbog čestog simuliranja kritiziran Neymar, a i Amerikanci su se nekoliko puta požalili glavnom sucu da zvijezda PSG-a prelako pada u kontaktu s njima.

Nakon jednog duela kamere su čak snimile Yedlina kako sucu nakon što je Neymar završio na travi govori: "Jeste gledali Svjetsko prvenstvo?"

Slavila je i Argentina koja je igrala bez ponajvećih zvijezda. S 3-0 su pobijedili Gvatemalu, a golove su postigli Martinez, Lo Celso i Giovanni Simeone.

Urugvajci su s 4-1 na gostovanju porazili Meksiko. Luis Suarez je zabio dva gola i jednom asistirao, a strijelci su još bili i Gimenez te Pereiro. Za Meksiko je Jimenez pogodio iz penala, a isti je igrač u drugom poluvremenu i promašio jedan udarac s bijele točke.

Pobjedu je upisala i Kolumbija koja je s 2-1 bila bolja od Venezuele. Gosti su poveli preko Machisa u četvrtoj minuti, ali su Kolumbijci preokrenuli golovima Falcaa i Chara.

Valencia i Ibarra su bili strijelci za pobjedu Ekvadora 2-0 protiv Jamajke.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PlayMaker10_1 08.09.2018.

    Kad spadneš sa Ronalda i Ronaldinha na Neymara i još ti je taj cirkusant kapetan.

  • miki333 08.09.2018.

    Douglas Costa je zvijer, kakva brzina, dribling, prodornost, lijeva noga odlična + ne simulira, jednostavno TOP igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare