To je to što me zanima!

Brazilac Lucio i Talijan L. Toni ipak ostaju u Bayernu

Unatoč drugačijim ranijim najavama, brazilski branič Lucio i talijanski napadač Luca Toni trebali bi ostati članovi nogometnog diva Bayerna...
Vidi originalni članak

Njemački su mediji posljednjih dana izvještavali kako novi Bayernov trener Louis van Gaal ne računa na Lucija i kako će na njegovo mjesto postaviti svoga sunarodnjaka Edsona Braafheida. Lucio, koji je svojim pogotkom u finalnoj utakmici Brazilu donio naslov na nedavnom Kupu konfederacija, već je najavio napuštanje Bavarske, ali novi sportski direktor Christian Nerlinger je to stopirao.
Luca Toni je, pak, izrazio spremnost da se vrati u Italiju jer je procijenio da nakon dolaska Marija Gomeza i Ivice Olića u Bayernovu napadu za njega neće biti mjesta. No, Nerlinger tvrdi da i on ostaje na Allianz Areni.
- Luca će se morati boriti za svoje mjesto, a Lucio je u planovima trenera Louisa van Gaala - rekao je još uvijek tim-menadžer kluba iz Münchena, koji će od siječnja sljedeće godine i formalno zamijeniti legendarnog Ulija Hoeneßa na mjestu sportskog direktora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chevaper 05.07.2009.

    bez uvrede ali mislim ja da ce se olic borit za poziciju jer je toni jedini igrac u bayerna kojeg su treneri dosad vodili nije da primi loptu pa se zajuni i predribla nego ima sve igru glavom normalno primi loptu zagradi se i posalje dalje ili da gol po meni jedan od boljih napadaca u europi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare