To je to što me zanima!

Brazilac Ronaldo na sudu zbog transvestita

Ronaldo je priznao da se susreo s trima prostitukama, no tvrdi kako nije znao da je riječ o dvospolcima sve dok nisu stigli u motel
Vidi originalni članak

Zbog nestašluka iz u prošlosti, brazilski nogometaš Ronaldo danas se povlači po sudovima. Točnije u petak je pet sati odgovora na upite vezane uz kupnju usluga tri hermafrodita.
Ronaldo je priznao da se u travnju susreo s trima prostitukama, no tvrdi kako nije znao da je riječ o dvospolcima sve do trenutka kada nisu stigli u motel. Tada je jedna od njih, Andrea Luiza Albertina, zvana Andreia, nastavlja Brazilac, pokušala od njega iznuditi novac (radi se o 50.000 reala) uz prijetnju da će njegova avantura završiti u medijima ukoliko ne plati koliko traže. Budući da je Ronaldo pristao platiti znatno manje, otkucale su ga medijima. Prostituke su ustvrdile da je Ronaldo bio pijan i drogiran, što Brazilac, zajedno s korištenjem njihovih usluga, opovrgava pokušavajući očistiti svoj lik i djelo sudskim putem. Ako sud prihvati prijavu protiv Andreie, te ako joj krivnja bude dokazana, očekuje ju od četiri do deset godina zatvora.
- Ronaldo je protiv tri prostitke svjedočio gotovo pet sati - rekao je glasnogovornik suda Leandro Neto.
- U motelu je bio mrtav pijan i uz to vidljivo drogiran. Govorio nam je svašta - rekle su prostitutke za brazilski dnevni list O'Globo nakon izlaska iz sudnice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare