To je to što me zanima!

Brazilci i Meksikanci otvaraju drugi krug, kreću i Belgijci...

Prije no što će Rusija protiv Južne Koreje zaključiti prvi krug natjecanja, Brazil i Meksiko odigrat će u Skupini A već svoju drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Došli smo i do šestog dana Svjetskog prvenstva u Brazilu. Nakon što smo doživjeli i prvu ne tako zanimljivu utakmicu, prvu koja je završila bez golova i bez pobjednika, očekuju nas dvije utakmice u Skupini H te jedna iz Skupine A. 

Belgija – Alžir

U 18 sati Belgija, koju mnogi vide kao 'dark horse' turnira, u Belo Horizonteu igra protiv Alžira kojeg vodi bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić i u čijoj momčadi nastupa sadašnji igrač Dinama, El-Arabi Soudani. U snagu Belgije uvjerili smo se i sami u Kvalifikacijama za SP, a Alžir u ovoj utakmici nema što za izgubiti. Za očekivati je kako će Thibaut Courtois, Vincent Kompany, Eden Hazard, Romelu Lukaku i ostali osvojiti sva tri boda, no rasterećeni Alžir napravit će svakako sve da izvuče bod koji bi mu dao šanse da se bori za prolazak u drugi krug. 

Brazil – Meksiko

U 21 sat u Fortalezi igra se i nama najzanimljivija utakmica. Brazil dočekuje Meksiko i pred domaćim navijačima želi nova tri boda koja bi ga dovela na prag osmine finala. Meksiko je standardno težak protivnik za Brazil koji traži svojevrsni revanš za poraze koje su mu Meksikanci priuštili. Utakmice ova dva protivnika uvijek su pune ritma i uzbudljive te treba očekivati još jedan spektakl. 

Rusija – Južna Koreja

U ponoć će Rusija i Južna Koreja u Cuiabi zaključiti prvo kolo po skupinama. Malo čudan vremenski raspored doveo je do toga da će prije zadnje utakmice prvog kola, Brazil i Meksiko već odigrati dvije utakmice. Rusija je favorit, no Južna Koreja je uvijek neugodan protivnik koji svojom brzinom i agresivnošću može stvarati probleme svim momčadima svijeta. Izabranici Fabia Capella, predvođeni Keržakovim, prvi su favorit za prolaz skupine, no to će prvo morati pokazati protiv Južne Koreje koja je na svom devetom nastupu na svjetskim prvenstvima. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Marko1_1 17.06.2014.

    Makar ih ne volim,danas navijam za Brazil, jer moram...bar neka dobiju sa 2 razlike...

  • Cooldado 17.06.2014.

    :-D valjda....

  • SunjaFotografije 17.06.2014.

    zadnji 15 utakmica između Brazila i Meksika ne idu nam u ruku, to su izjednačene ekipe, 6 pobjeda Brazila, 6 pobjeda Meksika i tri remija. Bez obzira na to što je brazil favorit, sve mi se čini da će te dvije momčadi raspodijeliti bodove, a mi bez obzira na ishod ove utakmice, moramo dobiti i kamerunce i meksikance.

Komentiraj...
Vidi sve komentare