To je to što me zanima!

Brazilci uspjeli namamiti Ibru: Zlatan ipak stiže na Mundijal...

Brazile, čini se da ću morati promijeniti planove za godišnji odmor, napisao je Ibra na Twitteru nakon što je pogledao video u kojem ga Brazilci pozivaju na Mundijal...
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović nakon poraza Švedske u dodatnim kvalifikacijama rekao je kako neće ni gledati Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Ni na kraj pameti nije mu bio odlazak na SP. No Brazilci su si dali truda, snimili su video kojim su htjeli natjerati Ibru da dođe na najbolju svjetsku nogometnu smotru.

Ronaldo Luis Nazario de Lima, Dani Alves, Denilson... Svi oni pozvali su Ibrahimovića da dođe na otvaranje SP-a na utakmicu Brazila i Hrvatske. Uspjelo je. Ibrahimović se oduševio kad je pogledao video.

- Brazile, čini se kako ću morati promijeniti planove za godišnji odmor - napisao je švedski nogometaš na svom profilu na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Vidi stranicu 16.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Zorba 15.05.2014.

    Mene jedino cudi kako ga Franjo nije uspio privesti na hrvatstvo, jer on je volio Muslimane u sportu, a na sajmu ljepote ih je ignorirao, poput male Lejle Sehovic...Izvini admine ako sam ti se zamjerio, ali znaj ja pisem samo istine, koje te gdjekat opako bole...

  • dario_s 15.05.2014.

    da se najezis

Komentiraj...
Vidi sve komentare