To je to što me zanima!

Brazilci za finale spremili čak 25.000 policajaca i vojnika...

Nijemci u 21 sat love svoj četvrti svjetski naslov, dok Argentinci traže svoju treću titulu i revanš za poraz u finalu na Svjetskom prvenstvu u Italiji 1990. godine...
Vidi originalni članak

Veliki finale Svjetskog prvenstva u Brazilu vrhunac je dugogodišnjih sigurnosnih priprema brazilske policije i odjela za sigurnost.

Na kultnoj Maracani u Rio de Janeiru 'nakrcat' će se 80.000 gledatelja, od kojih je velika većina Argentinaca koji su već nekoliko dana uoči finalnog susreta 'okupirali' legendarnu plažu Copacabanu .

Brazilske vlasti objavile su kako je za finalni okršaj spremno 25.000 policajaca i vojnika , a ceste koje vode do stadiona zatvorene su i na svakom prilazu traje detaljan pregled svakog posjetitelja.

Nijemci u 21 sat (uz tekstualni prijenos na 24sata ) love svoj četvrti svjetski naslov , dok Argentinci traže svoju treću titulu i revanš za poraz u finalu na Svjetskom prvenstvu u Italiji 1990. godine.

Najveća zvijezda ' gauča ', Lionel Messi , najavljuje utakmicu kao povijesnu veliku priliku da osvoje novi naslov za argentinski narod te izjavljuje kako bi sve svoje rekorde i individualne titule mijenjao za slavlje u večerašnjem dvoboju protiv Njemačke .

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strmi007 13.07.2014.

    ako Argentina osvoji trebat će im

  • vidicemo 13.07.2014.

    Za koga toliko policije i vojske. Mora da se boje sami sebe.

  • Mustafa Aga 13.07.2014.

    Nemacka pobedjuje...Ako izgube Nemci...Onda to znaci da i Nemce drma globalizacija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare