To je to što me zanima!

Brazilski dnevni list ocijenio je sve igrače i izbornika s nulama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Razočaranje brazilskih medija najbolje je oslikao O Globo. U izvještaju s utakmice svim je igračima, pa i izborniku Scolariju dao ocjenu nula za nastup u polufinalu...
Vidi originalni članak

Kod Nijemaca su desetke dobili Kroos, Klose i Löw. Veznjak je proglašen "asom", napadač "legendom", a izbornik "velikanom", što je daleko od opisa koji su dobili igrači brazilske reprezentacije u O Globu

Uz Cesara stoji da je pokopan, a Maicon je pregažen. Dante je izgubljen, David Luiz je nejasan, Marcela su povaljali, a Luiz Gustavo svrgnut. Fernandinho je plutao, a Paulinha su Nijemci nadigrali. 

Oscar je slab, Hulk je loša zakrpa, a Ramires nebitan. Bernard je u zabludi, Fred tragičan, Willian neukusan, a izbornik Luiz Felipe Scolari gubitnik. 

- Išao je na ekipu koja je bolje pripremljena i mislio da ih može zavarati. Postao je jedan od najsramotnijih protagonista u povijesti Selecaoa - stoji u O Globu uz ime izbornika brazilske reprezentacije.

Svi do jednog dobili su ocjenu 0 od mogućih 10.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • IvanTomljenović Eltomek 09.07.2014.

    Zašto Scolariu 0. On je definitivno trebao dobiti 10-tku jer koji bi drugi trener natjerao igrače da izadju iz svlačionice i zaigraju drugo poluvrijeme! :)

  • vidicemo 09.07.2014.

    Dosta je bilo svercanja preko sudija. Navikana momcad.

  • Đuro štalsky 09.07.2014.

    ipak Brazil je u pitanju?..nije to Bangladeš i njih je teško dobiti sa sedam razlike.....ovo nije drugo nego tuga i sramota...nebi volio biti sada na njihovom mjestu jer njima je nogomet ponos i sreča...a sad ne da su izgubili nego su doživjeli kataklizmu...teško će se oporaviti....da mi je samo znati gdje će sada Skolari i koga trenirati i kako će mu netko vjerovati u njegove sposobnosti i znanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare