To je to što me zanima!

Brekalu skače cijena: Zabio je prekrasan gol protiv Engleza

Mlada reprezentacija odigrala je neriješeno s Engleskom u zadnjem kolu u skupini na Europskom prvenstvu. Josip Brekalo želi otići iz Wolfsburga, a s dva nova gola mogao bi privući europske klubove...
Vidi originalni članak

Evertonov Kenny čekao je pogrešan potez Josipa Brekala, ali ga nije dočekao, već je njegov kolega na golu ostao nemoćan. Morao je Henderson po loptu u mrežu jer se Josip Brekalo poigrao s obranom 'gordog albiona'.

aHrvatska je odigrala neriješeno s Engleskom u zadnjem kolu u skupini na Europskom prvenstvu (2-2), a posebno je briljirao Josip Brekalo koji je zabio dva gola. Iako je utakmica bila rezultatski nebitna, oči mnogih skauta uprte su bile na teren stadiona Serravalle u San Marinu. Naš je reprezentativac nedavno izjavio kako nije zadovoljan svojim statusom u Wolfsburgu, a predstavama na ovom Europskom prvenstvu sigurno je privukao pažnju europskih klubova.

Prvi gol je bio pravi doktorat, a drugi ipak magisterij. Sjajno je u 82. minuti prodao 'krumpir' golmanu Engleske i osigurao nam bod za kraj euro puta

'Mini vatreni' neće po dobrom pamtiti ovo Europsko prvenstvo, ali u tim lošim predstavama uz Nikolu Vlašića daleko je najviše od momčadi odskakao upravo - Brekalo.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • budalenko 24.06.2019.

    E to je najbitnije,cijena,pa zato je i oslo sve k vragu.

  • Santana8 24.06.2019.

    Brekalo vrhunski igrac ali da je ostao u Dinamu sada bi vrijedio kao i Olmo 30-tak milijuna eura !!!

  • Sibila Smežuranić 24.06.2019.

    Bit će bolje. Uvijek uz vatrene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare