To je to što me zanima!

Briljantan prvijenac Petkovića! Zavaljao je Tunižanina pa zabio

Bruno Petković zabio je prvi gol za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u trećem nastupu. Igrala se 47. minuta kad je proigravanje Milana Badelja pretvorio u izjednačujući gol u Varaždinu
Vidi originalni članak

Nakon vrlo slaboga prvog poluvremena u Varaždinu protiv Tunižana, Hrvatska se početkom nastavka probudila. Već u drugoj minuti nastavka "vatreni" su izjednačili rezultat protiv sudionika Afričkog kupa nacija. Bruno Petković zabio je prvijenac u trećem nastupu.

Akciju je pokrenuo Mateo Kovačić dodavši Milanu Badelju koji je majstorski podvalio loptu napadaču Dinama.

Petković je pokazao zašto je zavrijedio poziv u reprezentaciju nakon sjajnih igara u dresu "modrih" ovog proljeća. Zavaljao je stopera gostiju Dylana Bronna pa u padu pogodio desnom nogom od desne stative u mrežu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 12.06.2019.

    Ajme što se razkomentirali zavidni i jalni bili tići.Jal i zavist će vas izist. Petković iz jedne šanse zabije gol,i to vas boli. A kud je Mijo pucal pucal 5 m.Iz kosa s lijeve strane puca unutarnjom stranom kopačke ,nedostatak inteligencije.Lako je zabijati Istri,Rudešu .

  • papilon100 12.06.2019.

    Sada smo se poceli divit jednom potezu na utakmici a Tunis nas mogo masakrirat da su iskoristili bar pokoju sansu vise bilo bi 7-1 i ko tu lud,svaki normalan bi vidio crveni alarm i da jednostavno nece bit bolje vec teska katastrofa.Lutamo od svjetskog prvestva da imamo trenera koji bi uzo sportske novine gledo statistiku i izabro igrace koji po statistiki najbolji u HNL nebi izgledali tako jadno.Koga doticni zove da isproba vezne igrace kojih imamo previse a nikako da uigrava i isprobava igrace koji nam rade probleme u obrani.Vida nebi smio vise igrat za repezentaciju i stoperski par treba bit Lovren i Benkovic ili Lovren i Baresic na golu Livakovic i to uigravat sa novim bekovima a ne se isprdava sa ugledom nase svetinje

  • BarunMunchausen 12.06.2019.

    Da ne srozavamo ugled tribamo birat protivnike tipa Omiš, Sloga, Sesvete, Varteks, Čakovec, Vinogradar i slično. Čim se krenulo sa centra vidjelo se da ovaj sustav nije sustav. Gledao sam Njemačku mašinu protiv Estonije i tamo je sve na svome mjestu. Završilo 8:0. Kad okreneš na naše nezna se ni tko pije nit tko plaća. Kompletno rasulo. Modrić čas stoper čas lijevo krilo, mrcvari se lopta do besvijesti, kod švaba sve na svom mjestu, jednostano, pritisli Estonce u njihovih 16 metara, golovi ulijeću sami od sebe. Zaključak donesite sami.

Komentiraj...
Vidi sve komentare