To je to što me zanima!

Britanci: Liverpool se riješio 'grickalice', varalice i rasista

"Dobar posao! Liverpool je uvalio Luisa Suareza Barceloni za 75 milijuna funti i opraštaju se od igrača koji grize, vara i rasist je". To je naslovnica Daily Maila...
Vidi originalni članak

Britki Britanci na današnjoj naslovnici Daily Maila objavili su vijest o Suarezovom transferu u Barcu. Tako su stavili pomalo šokantan naslov: 

"Dobar posao! Liverpool uvalio Suareza Barceloni za 75 milijuna funti i opraštaju se od igrača koji grize, vara i rasist je".

Na prvu ovo izgleda doista brutalno, no kad se pogleda popis svih Suarezovih nepodopština... Ugrizao je igrača, triput u karijeri, često puta optuživali su ga da pokušava prevariti suce svojim simuliranjem, a 2011. optužen je da je rasistički uvrijedio Unitedovog Patricea Evru. Za to je dobio osam utakmica kazne.

Barcelona i Liverpool u petak su objavili kako je sve dogovoreno i Suarez će sljedećeg tjedna potpisati petogodišnji ugovor nakon obavljenog liječničkog pregleda. Britanski mediji transfer procijenjuju na 95 milijuna eura, a madridska Marca piše kako je cifra oko 80 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • lolito 11.07.2014.

    guz....it ce on njih... kad opet nalete na engleze....na city arsenal ili chelsea....prema liverpoolu ce bit milosrdan hahahaha

  • dadokvaternik 11.07.2014.

    Nema glupljeg medija od britanskog Suarez je legenda

  • lolito 11.07.2014.

    nema vecih licemjera od supč....ina engleza...razvalio ih je i sad kuknjava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare