To je to što me zanima!

Britanci u šoku: Preminuo bivši Bellatorov borac; 'Šokirani smo, bio je stvoren za sam vrh...'

Svi u agenciji smo šokirani informacijom o smrti Shepherda. Naš šampion, bio je izuzetno talentiran, veliki karakter sa sjajnim duhom i zaraznim osmijehom, napisali su iz Contendera...
Vidi originalni članak

Britanski borilački sport pogodila je teška tragedija. Britanski borac Jahreau Shepherd preminuo je u 30. godini života. I dalje nije poznat uzrok smrti, a vijest je objavila promotorska kuća Contenders, koja je i predstavljala Shepherda.

- Svi u agenciji smo šokirani informacijom o smrti Shepherda. Naš šampion, bio je izuzetno talentiran, veliki karakter sa sjajnim duhom i zaraznim osmijehom. Unutar kaveza bio je stvoren za sam vrh - prvak u tri različite organizacije i srčani borac - napisali su.

Jahreau je bio prvak u velter kategoriji, a bio je na omjeru od šest pobjeda u dva poraza. Bio je u seriji od pet pobjeda zaredom, a posljednju borbu imao je 15. veljače kada je pobijedio Quintena DeVreughta.

Želja mu je bila nastupiti pod okriljem UFC, a tijekom karijere se borio u organizacijama kao što su Bellator, Fusion FC, Cage Warriors.

- Pravi gospodin unutar i izvan kaveza. Počivao u miru - oprostio se od njega MMA komentator Michael Morgan...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare