To je to što me zanima!

Britanski komičar 'brusi' formu igrača Man Uniteda

Igrači Manchester Uniteda zamjenili su svoj trening jednim sasvim neuobičajenim. Komičar James Corden vodio je trening za potrebe skeča
Vidi originalni članak

Dosadnu svakodnevnicu u trening-kampu igrači Manchester Uniteda zamjenili su zanimljivijim načinom za dizanje forme. Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Michael Carrick i drugi umjesto naredbi Sir Alexa Fergusona slušali su one britanskog komičara Jamesa Cordena. Punašniji glumac pozvao ih je u teretanu kako bi snimio skeč za potrebe svoje emisije Sport Relief koja je vrlo popularna u Velikoj Britaniji. Ono što su igrači očekivali kao ozbiljan trening pretvorio se u urnebesnu zabavu. Rooney i Ferdinand se jednostavno nisu prestali smijati na šale 'Smithyja' Cordenovog alter ega koji svojom pojavom u kratkim hlačicama i ružičastim čarapama nikoga nije ostavio ravnodušnim.
Prije godinu dana, glumac je svojim karakterističnim humorom oduševio engleske reprezentativce.
- Kad te pogledam sve mi govori da nemaš pojma o nogometu, ali si odličan zbog 'robot-plesa' - našalio se Corden na račun Petera Croucha.
Supruzi Ashleyja Colea poručio da se ponaša u skladu reputacije nogometaševe žene, dok je još jednom preljubniku Johnu Terryju savjetovao da prestane plakati nakon promašenog penala.
Želja mu je u svom šouu još 'obraditi' najveću zvijezdu Davida Beckhama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cenabrv 27.02.2010.

    XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare