To je to što me zanima!

Broz podbada Perišića: A gdje si ti bio od 20:45 do 22:30?!

Perišić je u posljednje vrijeme pomalo samozatajan u dresu Vatrenih, nije to onaj Ivan koji je sam rušio protivnike, no u njega ne treba sumnjati. Već će on proraditi... Nek' to bude za mjesec dana u doigravanju za SP
Vidi originalni članak

Veselo je bilo u svlačionici Vatrenih poslije pokoravanja Kijeva. Slavili smo 2-0 u velikoj utakmici te izborili dodatne kvalifikacije golovima sjajnog Andreja Kramarića.

Napadač Hoffenheima zaigrao je u centrali napada od 46. minute odlukom novog izbornika Zlatka Dalića i tako mu vratio povjerenje na najbolji mogući način. 

Golove je posvetio svojoj obitelji te se potom javio na Instagramu uz poruku:

- Oni osjećaji i emocije koje se ne mogu opisati uz ove crveno-bijele kockice.

Ivan Perišić među prvima mu je čestitao uz poruku: 'Bravo mali, zaslužio si'. Na njega se nadovezao Marcelo Brozović koji je zbog ozljede protiv Finske morao propustiti Ukrajinu.

Da podgrije ionako veselu atmosferu dodatno, Broz je malo prijateljski podbo Perišića uz pitanje:

- A gdje si ti bio od 20:45 do 22:30?!

Perišić je u posljednje vrijeme pomalo samozatajan u dresu Vatrenih, nije to onaj Ivan koji je sam rušio protivnike, no u njega ne treba sumnjati.

Pitanje je vremena kada će eksplodirati, eto, možda već u tom baražu u kojem tako dobro prolazimo. A, onda... Nek' se Broz spremi na 'jezikovu juhu'.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • samo_pozitiva 11.10.2017.

    Perišić najbolje igra u Osijeku !

  • Dennyy 10.10.2017.

    Rugala se sova sjenici

  • PT 10.10.2017.

    Pera, ima da riješiš derbi u nedilju ⚫🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare