To je to što me zanima!

Brozović na utakmicu išao sam vlakom; De Boer: To me veseli

Inter je u srijedu pobijedio Empoli 2-0, a Marcelo Brozović i dalje nije u kombinacijama Franka de Boera. Umjesto na terenu, Marcelo je bio na tribini, a na utakmicu je došao sam i to vlakom
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović polako vraća povjerenje Franka de Boera. Ne, nije bio u konkurenciji za utakmicu s Empolijem, no Marcelo je pokazao dobru volju za veliku pomirbu s novim trenerom Intera. Crno-plavi su sinoć pobijedili Empoli u gostima 2-0, a Brozović je na utakmicu doputovao sam, i to vlakom.

- Sretan sam zbog toga, jer to znači da želi pomoći momčadi. To je prvi korak. Mora naporno raditi i dokazati da je profesionalac - komentirao je Brozovićev postupak De Boer.

Za razliku od njega, Ivan Perišić je zasad nezamjenjiv u momčadi Intera. Nakon što je zabio Juventusu, Ivan je sinoć igrao cijelu utakmicu u kojoj je oba gola dao Icardi već na samom početku (10. i 17. minuta).

- Rekao sam da je stav ono što želim vidjeti od igrača, i to ne samo u utakmicama protiv velikana kao što je Juventus, već u svim utakmicama - rekao je De Boer te zaključio:

- Protiv Juventusa smo izgubili puno energije pa je bilo važno dobro krenuti. Drago mi je da igrači razumiju moju filozofiju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dr.Gonzo. 22.09.2016.

    Sam si si kriv sto si ostao u interu, a mogao si igrati za puno veci klub I mozda se boriti za koji trofej. Sada vlakom ides na tekmice I od trofeja neces vidjeti ni T . Ubrzo ce zimski prijelazni rok , nadam se da nece ponoviti opet istu gresku I ostati u interu, isto kao I Perisic.

  • Dalmacija u srcu 22.09.2016.

    Jel bia koji poker turnir u vlaku?

  • mesuney 22.09.2016.

    Meni uooce nije jasmozasto je on njega izvadio na poluvremenu u europa ligi, kao nije imao dobar pristup, pa o cemu on prica, covjek trci ko lud svali put kada igra, daje sve od sebe, i onda kada tako igras, i trener ti kaze da nisi imao dobar pristup kako onda i ne reci nesto na to, niti jedan trener do sada nije imao problema sa brozovicem, kovac koji svako malo nezalaganje kritozira je brozovica posebno zbog toga volio i sada tu dode ovaj i pametuje nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare