To je to što me zanima!

Brozović 'oduševio' Fogninija: Jesi se ti to oblačio u mraku?

Brozović je obukao kričavu trenerku s cvjetnim uzorcima, a toliko je 'pogodio' s kombinacijom da ga je bocnuo i talijanski tenisač Fabio Fognini...
Vidi originalni članak

Sjajni hrvatski nogometaš Marcelo Brozović (27) već godinama uveseljava navijače Intera svojim izvedbama na terenu, a ista stvar je i na društvenim mrežama. Epic Brozo često se zna pohvaliti novim tetovažama, ali i ekstravagantnim modnim kombinacijama.

Brojni klubovi u Serie A započeli su s treninzima nakon dva mjeseca, a Marcelo je za današnji trening spremio posebnu kombinaciju. Obukao je kričavu trenirku s cvjetnim uzorcima, a toliko je 'pogodio' s kombinacijom da ga je bocnuo i talijanski tenisač Fabio Fognini.

- Jesi se ti to oblačio u mraku? - upitao se se Fognini. 

Dok Broz isprobava modne kombinacije, za njega vlada pomama na tržištu. Hrvat se u posljednjih nekoliko godina u Interu isprofilirao u jednog u najboljih veznjaka na svijetu, a Antonio Conte i Inter ga žele zadržati pod svaku cijenu. No teško će biti zaustaviti brojne udavače poput Barcelone, Liverpoola i Real Madrida koji su bacili udicu na Giuseppe Meazzu. 

Brozović ima ugovor s Interom do lipnja 2022. godine i na San Siru mu pripremaju novi, daleko izdašniji ugovor. Međutim, njegove sjajne igre privukle su pažnju španjolskih velikana Reala i Barce, dok ga Liverpool već duže vrijeme ima na radaru.

Brozović, navodno ima klauzulu prema kojoj za 60 milijuna eura može napustiti klub i u Interu strahuju kako će ovoga ljeta ostati bez jednog od najboljih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Miljanec 13.05.2020.

    Ovo je najbolji članak na internetu.

  • dobar dan 333 13.05.2020.

    Bas ga bocnuo...

  • supporter81 13.05.2020.

    Broz je cudo kako dobar udarac iz daljine ima trebao bi cesce pucati ima top u nogama

Komentiraj...
Vidi sve komentare