To je to što me zanima!

Brozović pocrvenio, Atalanta i Pašalić potopili nemoćni Inter!

Četiri gola primio je Inter u gostima kod Atalante! Bilo bi ih i puno više da Handanović nije obranio nekoliko ključnih udaraca. Loša utakmica Intera koji je prekinuo niz od sedam pobjeda
Vidi originalni članak

Kakva pobjeda Atalante! U Bergamu su nadigrali Inter i nanijeli mu bolan poraz od 4-1.

Moglo je biti i puno više golova u mreži Intera, ali je Handanović toliko puta spašavao svoje suigrače... Jasno vam je onda koliko je Inter bio loš kad je i čudotvorac na golu primio četiri komada.

Bolan je to poraz i za trojicu Hrvata koji su igrali kod gostiju, a posebno za Brozovića koji je zbog prekršaja dobio drugi žuti karton i morao je ranije u svlačionicu u 92. minuti. Ivan Perišić je proveo na terenu čitavu utakmicu, pokazao nekoliko lijepih poteza, a Šime Vrsaljko je ušao u 71. minuti. Za Atalantu je u isto vrijeme zaigrao Mario Pašalić.

Hateboer je prvi načeo Handanovića u devetoj minuti, a iako je Inter uspio izjednačiti Icardijevim golom iz penala, nije im bilo spasa. Kapetan Intera je pogodio u 47. minuti, ali su do kraja u mreži njegove momčadi završili udarci Mancinija, Djimsitija i Gomeza.

Interu je ovo prvi poraz u prvenstvu još od 15. rujna kada ih je s 1:0 dobila Parma, prekinut je tako njihov niz od sedam pobjeda. Ostali su treći u prvenstvu, ali im Napoli sada bježi tri boda. Atalanta je šesta, ima 18 bodova, sedam manje od momčadi iz Milana.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • komentator__Luka 11.11.2018.

    rakitić crveni, brozović crveni, baš ih krenulo sa crvenima...no dobro nema veze, bitno da nema ozljeda prije ključnih utakmica lige nacija

  • El Tractor 11.11.2018.

    Od ovakve Atalante nije sramota izgubiti, ali za momčad koja pretendira u top 3 ovakva današnja predstava je žalost ljuta, zašto rotirati ekipu i ubacivati vjv najgoreg beka u povijesti D'Ambrosia, ili pak izbaciti iz ekipe u zadnje dvije utakmice fenomenalnog Joaa Maria, pa i Nainggolana i De Vrija, mislim da Spalletti mora dati neke odgovore na ove sulude poteze!

  • DraženMuhvić 11.11.2018.

    Internazionale na hrvatski pogon...

Komentiraj...
Vidi sve komentare