To je to što me zanima!

Petković prvo spasio Dinamo pa asistirao Ivanušecu za gol

Bruno Petković uspio je nakon ranog gola gostiju Dinamo vratiti u život. Iako je promašio jednu sjajnu priliku par minuta ranije, sjajno je reagirao na loptu Theophila i izjednačio rezultat na 1-1
Vidi originalni članak

Dinamo je u utakmici sa Šahtarom na Maksimiru zanijemio u 13. minuti kada je Alan Patrick bio precizan i zabio za rano vodstvo gostiju, no onda je Dinamo svoga spasitelja pronašao u Bruni Petkoviću. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo je na ubačaj s desne strane na ne najbolji način primio loptu, ostala mu je previše "u tijelu", pa ju je i Pjatov lako obranio, no onda samo par minuta kasnije sve popravio.  Sjajno je Petković dočekao ubačenu loptu opet s desne strane. Asistirao je Theophile, a Bruno je bio visok u skoku i glavom ubacio loptu iza ukrajinskog golmana za izjednačenje i svoj prvi gol u Ligi prvaka, deveti za Dinamo ove sezone.

No, nije tu kraj majstorijama Brune Petkovića. Dinamo je do 83. bio u egalu, a onda je Luka Ivanušec bacio u delirij 30.000 dinamovaca na Maksimiru svojim prvim golom na asistenciju upravo Brune Petkovića. 

Dočekao je loptu leđima okrenut golu na rubu šesnaesterca, kratko ju zadržao i vidio Luku u naletu, dodao mu, a Ivanušec je proletio prema desnoj strani, a onda i zabio u dalji kut Šahtarovog gola. 

>> Kako je točno izgledao gol Petkovića, možete pogledati OVDJE.

Iako su do kraja natjecanja po skupinama Lige prvaka još tri kola, hrvatski prvak bi pobjedom protiv Šahtara praktički osigurao proljeće u Europi. Nedostajala bi mu samo još pobjeda Cityja u večerašnjem okršaju s Atalantom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • henry3002 11.11.2019.

    Dinamo je hit on je vec ovakom igrom i hrabroscu osvojio Ligu prvaka za sve nas

  • 06.11.2019.

    Kaj je ovo bilo????

  • 06.11.2019.

    sami smo si krivi, nije sudac nista kriv.. kakva glupost teophilla.. u rangu one gluposti golmana shaktara u prvoj utakmici

Komentiraj...
Vidi sve komentare