To je to što me zanima!

Bruse formu pred Euro: Pašalić i Jedvaj u naj-momčadima kola

Svaka čast Tinu i Mariju. Obojici su tek 24 godine. Vatrena budućnost i - sadašnjost. Pašalić je briljirao u pobjedi Atalante kod Brescije (3-1), a Jedvaj u remiju Augsburga kod Kölna (1-1)
Vidi originalni članak

Jedna od najtežih stvari u sportu je bezbolna smjena velike generacija, ali Zlatku Daliću to sa hrvatskom nogometnom reprezentacijom, izgleda, ide - sjajno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi Vatreni briljiraju u najjačim svjetskim ligama, a najnovije potvrde dolaze iz Italije i Njemačke. U izboru čitatelja SofaScorea Mario Pašalić uvršten je u momčad kola Serie A, a Tin Jedvaj u najbolju momčad 13. kola Bundeslige!

Atalanta je u 14. kolu Serie A gostovala kod Brescije i pobijedila 3-0, a utakmicu je riješio upravo naš Pašalić - strijelac prva dva gola, za 0-1 u 26. i 0-2 u 61. minuti.

Prema statističkim parametrima u kojima nema dojma niti bilo kakvoga ljudskog faktora, Pašalić je nagrađen ocjenom 8.6 i stavili ga u srce veznog reda zajedno s Nainggolanom.

Augsburgov Tin Jedvaj je sa svojim gostovao kod Kölna. Završilo je 1-1, a Tin je uvrštenjem u momčad kola prema ocjeni SofaScorea uvršten zbog kolosalnog vođenja obrane momčadi koja je od 44. minute igrala s igračem manje, a kapitulirala samo jednom i to u smiraju utakmica, u 86'.

Svaka čast Tinu i Mariju. Obojici su tek 24 godine. Vatrena budućnost i - sadašnjost.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • papilon100 03.12.2019.

    Jedvaj bio godinama u Italiji rezerve rezerve nije igro kod vise trenera,pa otiso u Njemacku gdje opet rezerve rezervi i sad nakon puno godina u momcadi kola cista slucajnost,jer decko ocajan u igri glavom,duale,iznosenje lopte i citanje igre nula od igraca koji moze igrat samo kod Krune Jurcica u rombi

  • DominikLivakovic1 03.12.2019.

    Koliko puta sam govorio da mi je jako žao Jedvaja jer je dečko vrhunski stoper. Ali ga forsiraju na poziciji desnog beka i dečko kupi negativne komentare. A trebali bi ga hvaliti, jer koji bi stoper današnjice rekao: Hej daj ja ću to pokrpati godinu dana, nemaš problema izborniče. On je kao Ashley Young u Unitedu, dobar igrač, ali igra sve osim svoje prirodne pozicije. Inače, moja opcija za desnog beka bi bio Badelj, zašto ne probati.

  • papilon100 03.12.2019.

    Jedvaj je svjetske rupa nesto ko Pletikosa,Vida taj je za nocnu kosarku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare