To je to što me zanima!

Brutalne cifre! Iniesta će samo od vina dobiti 36 milijuna eura

Sjajni Andres Iniesta obilježio je skoro dva desetljeća europskog nogometa, a sad si je osigurao mirnu budućnosti. Naime, Kinezi će mu, da dođe kod njih, iskeširati 36 milijuna eura samo za vino...
Vidi originalni članak

Iako još transfer Andresa Inieste nije službeno objavljen, čini se kako su svi detalji dogovoreni.

Veliku ulogu u Iniestinom angažmanu u Kini imati će njegovo vino Bodega Iniesta. Naime, čelnici Chongqing Dangdai Lifan su se obvezali kako će kupiti od Španjolca vino, kako bi ga uspjeli privući da dođe kod njih, na što je Iniesta pristao.

Navodno, Kinezi su se obvezali kako će kupiti 6 milijuna boca vinarije Bodega Iniesta, u vrijednosti od šest eura za svaku bocu. To znači kako će slavni veznjak samo na vinu zaraditi vrtoglavih 36 milijuna eura!

Uz to, Iniestina plaća bi trebala biti 27 milijuna eura po sezoni, što znači kako će maleni virtuoz u tri sezone, koliko bi trebao potpisati s Kinezima, zaraditi još 81 milijun eura. Brojke od kojih boli glava. Tako bi Iniesta sebi osigurao obilnu mirovinu i budućnost, a ostat će sigurno nešto i za njegove praunuke...

Iniesta je nedavno na konferenciji objavio kako mu je ovo zadnja sezona u "blaugrani". On je u Barceloni ubilježio 435 nastupa i zabio 35 golova. Iniesta je proizvod slavne La Masie i u Barceloni igra od 2001. godine kada je stigao iz Albacetea. Za prvu momčad Barcelone nastupa od 2002. godine.

U dresu Barcelone je osvojio ukupno 29. trofeja, dodavši iz ove sezone još pokal La lige i kup kralja.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • EmanuellMancy 04.05.2018.

    Zanettia si zaboravio

  • Nemo22 04.05.2018.

    Povraća mi se od tih vrtoglavih cifri.....

  • Avatar 03.05.2018.

    Sve to netko mora platiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare