To je to što me zanima!

Brza pomirba: Tomislav Ivković ponovno preuzima Lokomotivu

Tomislav Ivković preuzima klupu Lokomotive 14 mjeseci nakon što je dobio otkaz u klubu s Kajzerice uoči najvećih utakmica u povijesti kluba, okršaja protiv ukrajinske Vorskle u 3. pretkolu Europske lige
Vidi originalni članak

U Lokomotivi - sve po starom. Tek 14 mjeseci nakon što je dobio otkaz, na klupu prvoligaša sa zagrebačke Kajzerice vraća se Tomislav Ivković. Epilog je to višetjedne trenerske trakavice u klubu koji je ovaj četvrtak proslavio najveći doseg u Europi, plasman u treće pretkolo Europske lige i okršaje protiv ukrajinske Vorskle iz Poltave.

Valentin Barišić imenovan je za trenera lokosa po završetku prošle sezone, nakon što je dotadašnji trener Sreten Ćuk pronašao angažman u Iranu. No nije dugo izdržao, već krajem lipnja napustio je momčad uoči gostovanja kod UE Santa Colome u Andori "zbog privatnih razloga".

Bio je to, čini se, samo paravan pravih problema s nositeljem Katedre za nogomet na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Barišić je svega dan poslije priveden zbog vrijeđanja i fizičkog napada na policajce koji su mu došli u kuću u Hrvatskom Leskovcu zbog navodnog obiteljskog nasilja. Prijeti mu osam godina zatvora.

Lokose je do ustoličenja novog trenera preuzeo Mario Tokić koji je sredio Andorce, potom i finski RoPS Rovaniemi te izgubio od Dinama na startu prvoligaške sezone, a posljednju utakmicu kao v.d. trenera odradit će u nedjelju, kada u Kranjčevićevu stiže Split.

Ivković je vodio Lokomotivu od ožujka 2012. do svibnja prošle godine, kada je dobio otkaz pred sam kraj prvenstva zbog šest poraza u sedam utakmica. Ipak, čini se da je izvršni odbor na čelu s predsjednikom Tinom Doličkim brzo zaboravio na te slabe rezultate i Ivković se, nakon kratkih mandata Marka Pinčića, Ante Čačića, Sretena Ćuka i Valentina Barišića, vraća na klupu Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • surivlaj 24.07.2016.

    Ovi nema pojma o fudbalu reka bi milojko pantić

  • ante_08022 24.07.2016.

    Ivković zapleše kako tata naredi, zato i je tu di je

  • --- DAVOR --- 23.07.2016.

    Pobro odštetu zbog otkaza i onda sa tatom podijelio lapo-lapo i idemo dalje :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare