To je to što me zanima!

Brzi povratak kući: Gotov je EP za naše odbojkašice

Porazom 3-2 od Španjolske u posljednjem ogledu skupine na EP u Poljskoj, hrvatska reprezentacija ispala je s natjecanja i vraća se u domovinu...
Vidi originalni članak

Hrvatske odbojkašice završile su svoj put na Europskom prvenstvu u Poljskoj već nakon prvog kruga natjecanja. U 3. kolu skupine A naša je reprezentacija u Lodzu izgubila od Španjolske 3-2. Nakon dva uvjerljiva poraza od Nizozemske i Poljske, izabranice Miroslava Aksentijevića u nedjelju su se ipak probudile i odlično krenule u odlučujući meč za treće mjesto u skupini i plasman u drugi krug natjecanja. Bez problema su osvojile prvi set, odlično su otvorile i drugi, vodile 18-15, ali tada je uslijedio pad. Španjolke su napravile preokret, što se pokazalo možda i odlučujućim trenutkom meča. Hrvatice su u tom trenutku potonule i bez velikog otpora prepustile suparnicama i sljedeći set.
U četvrtom su se ipak trgnule i odlično odigranom završnicom osigurale odlučujući peti set. Slično se protiv istih suparnica dogodilo i na nedavnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Tada je Aksentijevićevim djevojkama peti set bio sretan i odveo ih u Japan, no ovaj put ih je vratio u Hrvatsku.
Naše su odbojkašice tako Europsko prvenstvo zaključile na isti način kao i ono prije dvije godine u Belgiji i Luksemburgu - s tri poraza u prvome krugu natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ecolozzi 02.10.2009.

    Nisu one još mentalno stasale za veće stvari u sportu, jedino mogu primit veću stvar.

  • putnik1 28.09.2009.

    @sb-ustanik - vidi se da si pun mrznje prema ostalim narodima ci9m vtoliko spominjes ''hrvatstvo'' zvucis na hitlera kad je govorio samo o arijevskoj razi , fasista j@dni !

  • acmilan 28.09.2009.

    kao i uvijek u skoro svim mogucim sportovima(sem rukometa i donekle vaterpola) izjavimo da smo glavni favoriti za prvo mjesto, i po obicaju ubrzo ispadnemo . pa zar je moguce da ima jos neko tko im vjeruje i sad prica o razlozima zbog kojih su sve zivo pogubili. jednostavno, katastrofa su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare