To je to što me zanima!

Brzim golovima ''medvjedi'' preokrenuli i svladali Vitjaz...

Sretan sam kako smo odigrali utakmicu i konačnim rezultatom, Glumac je zabio dva gola što je veoma značajno, a dobro smo odradili i igrača više, kaže Shedden
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka svladali su u Ledenoj dvorani Doma sportova Vitjaz rezultatom 3-1 i tako se revanširali za poraz od prošlog tjedna. 

Iako su 'medvjedi' više napadali i imali daleko više udaraca na gol, gosti su poveli preko Ivana Vereščagina i zadržali vodstvo iako su nekoliko puta imali igrača manje. 

U drugoj trećini domaći igrači ipak okreću rezultat. Kapetan Medveščaka Andrew Murray sjurio se prema golmanu Sateriju, dodao pločicu Mikeu Glumcu koji ju bez problema posprema u mrežu. Samo minutu i pol kasnije uslijedio je totalni preokret dvoboja. Akciju Brocka Trottera i Edwina Hedberga finiširao je James Wright za 2-1 'medvjeda'. 

Pobjedu Medveščaka potvrdio je Mike Glumac 11 sekundi prije kraja susreta golom u praznu mrežu za konačnih 3-1 pred oko 4500 gledatelja u zagrebačkoj dvorani Doma sportova

'Igrali smo čvrstu obranu'

- U prvoj trećini oni su imali nekoliko prilika i zabili su iz bulija, ali u drugoj smo mi konačno napravili ono što smo trebali napraviti. Imali smo oko 14 udaraca na gol, ti udarci su vodili do dva gola, a golovi do preokreta utakmice. Kada daš sve od sebe, ostvariš i rezultat. Sretan sam kako smo odigrali utakmicu i konačnim rezultatom, Glumac je zabio dva gola što je veoma značajno, a dobro smo odradili i penalty kill - rekao je trener Medveščaka Doug Shedden

- Odličan je osjećaj pobijediti. Ovu seriju domaćinstava nismo počeli onako kako smo željeli, ali smo znali da možemo otrgnuti koju pobjedu prije nego što nam ponovo uslijede gostovanja - prokomentirao je Mike Glumac koji također smatra da su dva gola pri kraju druge trećine bila ključ pobjede:

- Poslužila me je sreća kod tog prvog pogotka, a i Wrightov gol je bio odličan. U trećoj trećini smo odigrali čvrstu obranu, a ono što je možda i prošlo kroz obranu, zaustavio je Heeter koji je bio tu za nas. Sve su ove momčadi jako dobre i zato im ne smiješ dati previše prilika za gol jer će je odmah iskoristiti.

Svoje viđenje susreta dao je i Andrew Murray

- Odigrali smo dobru utakmicu. Trenutak kada smo zabili dva gola pri kraju druge trećine, vodio nas je kroz treću i do tri boda koja smo trebali. Obje su momčadi imale svoje prilike i bile borbene, ali gol Glumca definitivno je sve preokrenuo - rekao je Murray.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bbbdado 26.11.2014.

    Idemo Medeki , idemo u doigravanje

  • alan ford_1 26.11.2014.

    Napokon su pobijedili.

  • suzytomy 26.11.2014.

    Ja ne tvrdim da nema namještanja u sportu.ima ga i to je veliko zlo. Znaš tko najviše sere na forumu o namještaljkama?oni kvazi znalci koji stavljaju veliku lovu na kladaru pa popuše.jebote medvešćak pobjedi - namješteno,medvešćak izgubi -namješteno, medvešćak odigra x- namješteno.pa kak da odigraju?kad malo pogledaš ponudu na kladari vidjećeš da na preko 50 posto parova daju pidjednake šanse (2.20,2.30 na domaćina te isto na goste).tako je i u Khl-u,nhl-u i u švedsoj, finskoj i osalim ligama. To je naprosto takav sport. Al ne, kod nas sve veliki znalci hokeja i sta ljju velike pare na kladaru i kad promaše odmah je namještaljka.da pratiš vidio bi da moćni SKA ima 4 poraza u zadnjih 5 tekmi a npr. Dinamo Riga koji je na dnu zapadne konferencije ima 4 pobjede u zadnjih 5 tekmi. To je u hokeju normalno.al hrvati pigotovo ovisnici o klađenju su naravno eksperti za hokej...

Komentiraj...
Vidi sve komentare