To je to što me zanima!

'Iduća Hajdukova sezona? Bit će dosta vremena za to pitanje...'

''Utakmice protiv Lokomotive, Osijeka i Rijek odlučene su u tri prekida i lako su mogle otići i na našu stranu. To je sastavni dio igre, važan za ljestvicu, Hajduk će završit na mjestu koje mu ne pripada i to je tako....''
Vidi originalni članak

Nekad su se navijači Hajduka veselili i iščekivali zadnje kolo kako bi sa svojim ljubimcima proslavili uspješnu sezonu i osvajanje naslova prvaka, a danas ih se većina veseli što je ovoj mučnoj i sramotnoj sezoni napokon došao kraj. Još sutrašnji ogled s Interom u Zaprešiću i bit će stavljena točka na 'i' najgore sezone u novijoj povijesti kluba, sezone u kojoj je najskuplja momčad upisala najgore rezultate u sva tri natjecanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BROJKE NE GOVORE SVE Što ako odu i Stanić, Tudor, tri člana Nadzornog odbora...?

No bez obzira na sve navedeno, kao i na otvorena pitanja tko bi sve mogao otići nakon zadnjega kola, Igor Tudor najavio je kako će njegova momčad u Zaprešiću pokušati odigrati što je bolje moguće.

Koliko je ostavka predsjednika i sve što se događalo na Skupštini u trokutu Hajduk – Nadzorni odbor – Naš Hajduk utjecalo na atmosferu u momčadi i je li momčad uopće spremna igrati u ovako teškim uvjetima?

- Momčad sam vidio dobro, trenirali smo dobro, mislim da su oni fokusirani na svoj posao, skupa sa mnom. Dolazimo iz dvije dobre utakmice, s Dinamom i Rijekom, protiv Rijeke smo dobro odigrali, moglo je to otići i na drugu stranu... Želimo na najbolji način s jednom dobrom utakmicom, nadamo se i pobjedom zaključiti sezonu.

U IŠČEKIVANJU... Brbić i Tudor uzeli su time-out, imaju podršku, sami odlučuju hoće li ostati ili otići iz Hajduka!

Svi iščekujemo vaše očitovanje o budućnosti na klupi Hajduka. Stanić je kazao da ćete ostati dok god vi to želite. Želite li ostati i kad ćete se očitovati?
- Novine ne pratim, nemam informacije o čemu se piše i priča što se tiče atmosfere, imam samo informacije koje mi daju ljudi iz kluba i moj fokus je na odigravanje dobre utakmice, moja energija je usredotočena samo na to. Ekipa je dosta dobra, idemo sa standardizacijom, osim što nema Čoline koji je dobio udarac i ne ide na put.

Vjerujete li da ova momčad uz Diamantakosa i eventualno još neko pojačanje ima dovoljno kvalitete za postizanje boljeg rezultata na sva tri fronta u idućoj sezoni?
- To je pitanje za koje ima vremena. Sada je najvažnije odigrati dobro protiv Intera.

HAJDUKOVA KRIŽALJKA Do Intera ostaju svi skupa, a od Intera 'kuda koji mili moji...'

Koliko će ovo biti mentalno zahtjevno za momčad, zadnje je kolo, susret ne odlučuje o plasmanu?

- Ja sam rekao igračima, iako je zadnja i po pitanju pozicije nije bitna, da je  iskoriste kao potvrdu zadnje dvije dobre utakmice i kao pripremu za iduću sezonu. Ja sam uvjeren da će momci to tako i odigrati, Danas na zadnjem treningu su išli dosta jako, s dobrim intenzitetom, žestoko, i to mi daje optimizma da će sutra odigrati dobru utakmicu.

Inter gubi utakmice ali sve s golom razlike...?

- Oni od svih gube s jednim golom razlike i protiv Osijeka, i protiv Rijeke i protiv Dinama.... Sve je to u jedan gol... Priča nakon korone je u svim ligama totalno drugačija, specifičnija. Ja pratim i Italiju, pa kažu da Juve nije dobar, da će osvojiti jer su i drugi loši, a u biti svi nisu na nivou na kojem bi trebali biti, pa tako i u HNL-u. Mi kad gledamo naše utakmice protiv Lokomotive, Osijeka, pa ovu zadnju s Rijekom, tri boda su se odlučila u tri prekida. To je lako moglo otići i na ovu stranu i bila bi druga situacija. To je sastavni dio igre, važan za ljestvicu, Hajduk će završit na mjestu koje mu ne pripada i to je tako.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LE_GE_nda 24.07.2020.

    Ovaj Tudor je fenomen, cijela Hrvatska vidi jedno, samo Tudor vidi drugo. Cim prije prihvate cinjenicu da kod njih nista nestima od vrha do dna, prije ce krenuti pravim putem.

  • 24.07.2020.

    a šta bi bilo kad bi bilo ....opet isto ponavlja...da smo dali gol....pobjedili bi sigurno....najlošija karika u klubu....

  • 24.07.2020.

    A e nagodinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare