To je to što me zanima!

Budućnost prihvatila ponudu: Stefan Milić od ljeta u Dinamu

'Točno je da će Milić potpisat za Dinamo, ali kod nas ostaje do ljeta', rekao je za sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević. Kako doznajemo, potpisat će na pet godina...
Vidi originalni članak

Stigla je potvrda. Defenzivac iz Podgorice, kapetan crnogorskog prvaka, obećavajući Stefan Milić (19) novi je igrač zagrebačkog Dinama, doznajemo iz krugova bliskih klubu.

- Točno je da će Milić potpisati za Dinamo, ali kod nas ostaje do ljeta -  rekao je za crnogorske medije sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević, a potvrdili su to i izvori 24sata, pa dodao:

- Ugovor je na pet godina.

Transfer je vrijedan pola milijuna eura, koliko će Dinamo uplatiti u blagajnu Budućnosti te još 20 % od narednog transfera. 

Sve detalje dogovorio je s čelnicima budućnosti Zoran Mamić, a Dinamova je ponuda čini se bila bolja i od one RB Salzburga koji je talentiranog Milića također htio dovesti. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 14.02.2020.

    Ma Dinamo je zakon! Tko god želi pošten business ide Dinamu! Sve što što potpišu to i izpoštuju. Zbog toga sa njima svatko rado radi. Respect!!!

  • TinSoc 14.02.2020.

    Zašto bi Split mrzio Dinamo zbog dijela neodgojenih i neciviliziranih građana. Čitava je Hrvatska protiv vas.

  • Football77 14.02.2020.

    Odličan posao Dinama. Stvarno rade odlične stvari sa mladim igračima, što sa svojim klincima što sa ovim koje dovode. Možda ću dobiti više negativnih ocijena na komentar, ali smatram da bi naša liga trebala biti malo jača. Nažalost samo 3 kluba su u našoj ligi koliko toliko jaki da bi pružili otpor Dinamu. Mislim da bi trebalo nešto riješiti po tom pitanju. Kao npr. rukomet. Uveli SEHA ligu i eto ti konkurencije. Već se vidi razlika u rezultatima PPD-a. Tako nešto bi trebalo nogometu. Drugačije bi se tada igrači ponašali nakon ispadanja iz lige prvaka. Koju sad motivaciju imaju Dinamovi igrači, sad kad su ispali iz LP?! Imaju podosta bodova prednosti. Ovako kada bi bilo više klubova koji su financijski i kadrom jaki bilo bi zanimljivije gledati ligu. Jer gledam tablice susjednih država. Kod njih situacija ista kao i kod nas. Par klubova odskaču, a ostali preživljavaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare