To je to što me zanima!

Bugarski branič: Hrvati su me uvrijedili svojim komentarima

Hrvati mogu pisati što god žele. Mi moramo na terenu pokazati tko je tko. Nadam se da ćemo pobijediti i onda pričati - rekao je branič drugoligaša Fulhama, Bodurov...
Vidi originalni članak

Braniča bugarske reprezentacije Nikolaja Bodurova zasmetali su napisi u hrvatskim medijima za koje smatra da su podcjenjivački. Smeta mu što se, primjerice, piše da čitava bugarska reprezentacija košta manje od Luke Modrića.

- Uvrijedili su svojim komentarima. No, mogu pisati što god žele. Mi moramo na terenu pokazati tko je tko. Nadam se da ćemo pobijediti i onda pričati - rekao je branič drugoligaša Fulhama, prenose bugarski mediji.

Bodurov se nada vatrenoj podršci publike.

- Nadam se da će doći što više ljudi jer nam je potrebna njihova pomoć - rekao je Bodurov.

Kapetan Ivelin Popov, za kojega je Ćorluka rekao da je najopasniji njihov igrač, se ne zamara premijama. Bugari će navodno dobiti po 20 tisuća eura ako svladaju Hrvatsku i Norvešku.

- Ne razmišljamo o tome. Svi smo u reprezentaciji zbog časti i nastupanja za svoju zemlju. Igrati u Bugarskoj je dovoljan motiv - rekao je ofenzivac Kubana iz Krasnodara.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ivica Jakić Cule 09.10.2014.

    doktor kramarić će da im objasni neke stvari sutra.

  • Sokol ga nije volio 09.10.2014.

    Vjerujem da naši dečki neće podcjeniti Tute.Ali ipak šta je reći mi smo puno kvalitetnija reprezentacija

  • 09.10.2014.

    Ma daj, ovoga su Hrvati uvrijedili svojim komentarima, koncentriraj se na nogomet i nekomentariši svaku izjavu, jesi profesionalac ili što?

Komentiraj...
Vidi sve komentare