To je to što me zanima!

Bundesliga: Kraj rekordne serije Bayer Leverkusena

Osim prekida fantastične serije, važnije je da je Bayer sada u zaostatku za vodećim Bayernom tri boda, iako niti Bavarci nisu slavili u ovom kolu
Vidi originalni članak

Prvi su poraz u 25. kolu njemačke Bundeslige doživjeli nogometaši Bayera iz Leverkusena. Izgubili su prvi put ove sezone na gostovanju kod Nürnberga, 3-2. Vodili su domaći 3-0. Prva je dva gola pretkraj prvog poluvremena nakon očajne igre obrambenih nogometaša gostiju postigao 21-godišnji napadač Eric Choupo-Moting, da bi na 3-0 povećao Tavares u 55. minuti. Stefan Kießling svojim je 14. pogotkom sezone smanjio na 3-1 u 66. minuti, da bi lani najbolji strijelac kluba Patrick Helmes sedam minuta kasnije zabio svoj prvi ovosezonski pogodak za konačnih 3-2. Pogodio je njemački reprezentativac, koji se od teške ozljede koljena oporavljao čitav prvi dio sezone, lijepo žabicom. Osim prekida fantastične serije, važnije je da je Bayer sada u zaostatku za vodećim Bayernom tri boda, iako niti Bavarci nisu slavili u ovom kolu (1-1 kod Kölna). U pretprošlom je kolu i Bayern posrnuo kod bavarskih rivala iz Nürnberga, trenutačno 15-plasirane momčadi ljestvice, ali je ipak uspio remizirati (1-1). Sastav Juppa Heynckesa upao je definitivno u krizu. U posljednjih pet utakmica ostvario je samo jednu pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rođin rođo1 07.03.2010.

    shota98 prouči malo sinko njemački nogomet nebi ti bilo na odmet.ako te zanima tada su bili u takozvanoj republičkoj ligi sinko dragi.

  • shota98 07.03.2010.

    @rođin rođo 1 radi se o bundesligi. ne o nekoj 64. ligi :)

  • rođin rođo1 07.03.2010.

    o kakvim se ovdje rekordima piše.rekord njemačke drži jedan hrvatski klub,a to je FC.ENIKON klub koji je u tadašnjoj oberbecirks ligi(mislim da je to bilo 1993 ili 94g) u to vrijeme toje bila 4liga imali su niz od 23 pobjede u 24kolu su odigrali neriješeno i u 25izgubili prvi susret. te sezone su se plasirali u bajern ligu takođe je bila 4liga jer je te godine osnovana regionalna liga tj.3 liga.bilobi fino kada bi sportski novinari 24sata ispitali malo povijest FC.ENIKONA da se hrvatska javnost malo upozna sa tim klubom za koji danas neznam dali više egzistira u njemačkoj sjedišta kluba je bilo u augsburgu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare