To je to što me zanima!

Burić nakon blamaže Hajduka: Ovo je tužna noć za naš klub...

Napravili smo nevjerojatno puno pogrešaka. Nismo bili pravi i nije bilo milosti za nas. Kaznili su nas iz prve greške, a potom se nismo mogli vratiti, kaže Burić...
Vidi originalni članak

Damir Burić poveo je momčad u Pulu bez glavnih igrača koje je odmarao za europski ispit u četvrtak. Baš kao i njegov prethodnik Igor Tudor, koji je to napravio uoči Dnjipra prije godinu dana.

Tada je Hajduk izgubio u Osijeku pa ispao iz Europe od Ukrajinaca, a Burićev Hajduk razbijen je od Istre , dok ga tek čeka europski nastup protiv Stromsgodseta .

Splićani su izgubili 4-1 od momčadi koja je kolo prije primila šest komada od Lokomotive.

- Ovo je tužna večer za nas. Napravili smo nevjerojatno puno pogrešaka uz veliki pad koncentracije. Nismo bili pravi i nije bilo milosti za nas. Kaznili su nas odmah iz prve greške, a potom se nismo mogli vratiti - rekao je trener Hajduka Damir Burić i dodao:

- Kad smo se donekle vratili, odmah smo u sljedećoj minuti primili gol iz nove greške. Moramo brzo učiti kako bismo ispravili pogreške i vratili se na razinu koju priželjkujemo. Igrači koji su dobili šansu su se trudili, ne mogu reći da nisu - rekao je Burić .

Na drugoj strani, očekivano, slavlje. Igor Pamić dugo je slovio kao Hajdukova "crna mačka", to prošle sezone nije pokazao, ali Istra je bolno prizemljila Splićane na Aldo Drosini.

- Naučili smo lekciju iz poraza protiv Lokomotive. Pokazali smo taktičku zrelost, a igrači su potvrdili da su pravi frajeri. Htio sam igrati s tandemom Zlomislić - Vuković, to bi bio top tandem za HNL. No ostao sam bez obojice zbog ozljede. Ipak smo našli snagu, a već sam rekao da sam spreman otrpjeti Heistera koliko treba - rekao je Igor Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • FASTT 29.07.2015.

    tuzno je to sta Hajduk si dopusta! Protiv momčadi ko sta su janezi pa da se mučimo,sa jednom Istrom,a sta rec.Odj.smo Amera sad nam se vraca ali ne mozes to nikome objasniti,odma si lud,mrzis Hajduk,a pravu istinu znamo tužno je sve ovo gledat.Uprava je izabrala ici linijom veceg otpora dozvoljava se blamaza igraci se uce igrat u Hajduku umj.da su spremni unaprijed.Slusamo o vlastitom pogonu evo od 2006 I NISTA se nije pomaklo s mjesta.Pa zar stvarno ljudima nije jasno da Hajduku treba s mladima da uigraju momcad i ostave bar 4,5 igraca standardna 5,6 godina da bi se dobili neki rezultati.Gospodo proslo je 10 godina od titule bez obzira sta drzavom vlada mafija korupcija i suci su kupljeni zna se od cije strane i za koje pare sude,bez ljutnje mamici! Svetina!,Vrba i ekipa.Hajduk si ne moze dopustit da ceka jos 10 godina da mi stvorimo momcad koja i kad bi osvojila nesto nebi nista ucinila vani u Europi i odma bi iduce sezone sve rasprodali za sitnis.Tu kruha nema.Zalosno je da to uprava,struka,torca ne kuzi.Ako je to vama cilj i interes da nema ko vladati klubom i cekamo naslov svakih 20 godina onda dobro meni to nije normalno.Dajte klub u ruke jednom gazdi pa da vidis...

  • FASTT 29.07.2015.

    Potjerat to sve !

  • PhantomQXL 28.07.2015.

    E Burke, jesi ucio u švabiji, ali si ostao panj u glavi balkanski. Svi zajedno nemaju 200 pro utakmica u karijeri, a on ih odmara. Ovo je najeklatantniji primjer gdije gubite prvenstva vec 10 godina. 10 godina. 10 godina......mozda vam proradi zrno riže medju ušima. 10 godina. I kaj sad mi drugo da radimo nego da budemo prvaci i 11_tu godinu za redom prvaci.....11_tu......11_tu.......11_tu.....prvaci....11_tu.....zaredom. riža......uši....prvaci....11_tu.....ma nema sanse da se upali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare