To je to što me zanima!

Burić: Slaven Žužul zvao me jedanput da preuzmem Split

Na Parku mladeži večeras igraju Split i Hajduk 
(19 sati). Hajduk nije slavio u pet zadnjih međusobnih utakmica. Damir Burić kaže kako se ne zamara statistikom...
Vidi originalni članak

Damir Burić i Zoran Vulić. S jedne strane trener Splita Vulić, legenda Hajduka koja nije u crvenom Splitovu dresu odigrala niti minute, a s druge strane, trener Hajduka Burić, legenda Splita koja nikad nije odjenula “bili” Hajdukov dres.

Vulić kaže kako ga za Hajduk vežu posebne emocije, koje ne krije, a s druge strane Burić ne krije kako ga za Split više ne vežu baš nikakve emocije.

- Kad 27 godina izbivate iz jedne sredine i nemate s njom kontakta, nemate se više za što ni vezati. Od kad sam se vratio, nisam bio na Parku mladeži, a nisam odlazio ni prije. Jednom me samo gospodin Žužul zvao dok sam još bio u njemačkoj reprezentaciji, prije nekoliko godina bio sam s njim na razgovoru u kancelariji, i to je sve – otkrio nam je Burić, koji se ne zamara statistikom, a ona otkriva kako njegova momčad nije slavila u gradskom derbiju u posljednjih pet pokušaja.

Gledam samo zadnju utakmicu koju sam vodio, ono ranije nije relevantno i nema potrebe to komentirati. Ovo je gradski derbi, nešto posebno, posebna atmosfera, i nadam se da ćemo naše navijače zadovoljiti. Split je protiv jakih momčadi gubio, protiv slabijih su odigrali nekoliko knap utakmica... Agresivna su, moćna momčad, ali mi znamo njihove vrijednosti i spremno čekamo utakmicu, unatoč brojnim problemima s igračkim kadrom.

Vulić je kazao kako je tajna dobrih rezultata s Hajdukom u to što im Hajduk očito leži.

- To je njegovo mišljenje, ja imam drugo. Vidjet ćemo nakon utakmice tko je bio u pravu - kaže Burić.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • DrazenAkrap 27.09.2015.

    RSD Split za M.Zuzula .Koliko karat je bilo u prodaji? u 15:00 sluzbeno sve su karte prodane.

  • pipolino 27.09.2015.

    Ne zamara se Burić statistikom, ali će uskoro postati dio statistike bivših hajdukovih trenera.

  • velsatis 27.09.2015.

    Navijač sam Dinama ali daj mi reci kako te nije sramota nazvat Hajduk srpskim klubom?Trebalo bi brisati sve komentare koji nemaju veze sa temom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare