To je to što me zanima!

Burić upozorava: Ovo je za Lekenik povijesna utakmica

Lekenik je dobra momčad, redovito pobjeđuju u svojoj ligi i ovo je za njih utakmica od povijesnog značaja. A Hajduk gdje god dođe plijeni pozornost, kaže Burić
Vidi originalni članak

Bez dvojice stranaca, Ohandze i Velazqueza te dvojice bisera Balića i Vlašića, Hajduk sutra u 14 sati traži prolaz u četvrtfinale Kupa protiv Lekenika. Buriću se dio igrača nije uspio oporaviti pa u Turopolje vodi kombiniranu momčad, među 18 izabrani su i Bosančić i Franić.

- Bez obzira što putujemo u kombiniranom sastavu, želimo proći dalje i zato od igrača očekujemo dobru i koncentriranu igru. Želimo od prve minute krenuti na pobjedu protiv Lekenika koji je bolja momčad od Nove Gradiške - rekao je trener Hajduka koji mora razmišljati i o nedjeljnom Jadranskom derbiju protiv Rijeke.

- Lekenik smo gledali, dobra su momčad, redovito pobjeđuju u svojoj ligi i ovo je za njih utakmica od povijesnog značaja. A Hajduk gdje god dođe plijeni pozornost i uvijek ima puno publike. Svjesni smo da moramo razmišljati i o Rijeci, no tek nakon Lekenika kojem posvećujemo punu pozornost - rekao je trener Hajduka, a novi reprezentativac Goran Milović dodao:

- Bit će neugodna utakmica, izbacili su Vinogradar, s kojim smo mi imali puno muke proteklih godina. Morat ćemo maksimalno koncentrirano ući u susret i pobijediti. Torcidi je rođendan, skupit će se puno naših navijača i na nama je da im se odužimo pobjedom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • perica 100 28.10.2015.

    Živijo MOJ HAJDUK

  • lazarat 27.10.2015.

    cekaj haha kaj se opasnost blizi buric nervozan :)

  • NIKE 27.10.2015.

    Koja pozornost , kakva povijesna utakmica . Pa Hajduk su donedavno valjali nižerazredni klubovi , sada su nanizali 10tak solidnih utakmica u HNL-u i odmah su svjetska klasa . Ma dajte , Hajduk nije ni približan onome Hajduku od prije10tak godina koji je barem pošteno parirao Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare