To je to što me zanima!

Burić: Vidite da možemo dobiti u slavljeničkim utakmicama

Željeli smo pobijediti jer nam je bilo dosta priča da ne možemo dobiti u slavljeničkim utakmicama, danas smo eto dokazali da ipak možemo, kaže Burić
Vidi originalni članak

Damir Burić bio je zadovoljan nakon što je Hajduk pobijedio Slaven Belupo na Poljudu 2-0.

- Čestitke u prvom redu idu mojim momcima, koji su odigrali jako dobru i dinamičnu utakmicu. Mi smo željeli pobijediti jer nam je bilo dosta priča da ne možemo pobijediti u slavljeničkim utakmicama, danas smo eto dokazali da ipak možemo. Atmosfera je bila fenomenalna, uživali smo u svakom momentu, jedna lijepa večer za sve one koji vole Hajduka - kazao je trener Hajduka Damir Burić i dodao: 

- Svi smo bili u utakmici, najradije bih i sam ušao u teren kako bih pogurao igrače, na kojima je bio ogroman pritisak. 
Posebno se Burić osvrnuo na igru Bencuna i Veleza. 

- Šteta što se Bencun nije nagradio golom, tijekom 90 minuta bio je dobar i tehnički i taktički, imao je i povratnu trku... Mene to ne iznenađuje, svaki dan ga gledam na treningu, a igrao je na visokom nivou i pred kraj jesenskog dijela sezone. Zato smo s njim i produžili ugovor, malo mu korigirali i poziciju u momčadi, sada nam daje dodatnu širinu - rekao je Burić o Bencunu, koji je u 66. minuti u istom napadu pogodio dvije stative s dva metra.

Velez je "paker"

- Velez se jako dobro uklopio, pametan je igrač koji dobro koristi prostor, kreativan je... Možda za neke njegova igra nije tako dobra, ali on nije samo napadač, nego i 'paker', ima jako dobru tehniku, što je dokazao i kod gola - rekao je Damir Burić. 

U ponedjeljak je ždrijeb polufinala Kupa, no Burić nema posebnih želja. 

- Iskreno nisam ni mislio o tome. Neka bude kako bude, mi ćemo biti spremni.  

"Zabio sam na rođendan, ne može bolje..."

- Na najljepši mogući način čestitali smo klubu rođendan, nadam se da je ovo dobar uvod pred proljetni dio sezone, a sada se moramo okrenuti Lokomotivi i nastaviti u istom ritmu - rekao je Hrvoje Milić.

- Bili smo bolji u prvih 20 minuta, no trebalo nam je vremena da u ovakvoj slavljeničkoj atmosferi uđemo u utakmicu i počnemo igrati kako znamo. Dali smo gol u najboljem mogućem trenutku i to nam je pomoglo da lakše uđemo u nastavak - kazao je Zoran Nižić, koji u paru s Maksimom Biljijem drži zadnju liniju Hajduka. 

- Zadovoljan sam kako smo krenuli, ovo mi je prva utakmica u pet mjeseci, zabio sam prvi prvenstveni gol i to za rođendan Hajduka. Ne može bolje...
 

Kopić: Dobili smo gol u najgorem trenutku

- Čestitam Hajduku na 105. rođendanu i pobjedi. Što se tiče utakmice, prvih 45 minuta smo bili jako dobri u defenzivi, poštovali smo dogovor iz svlačionice, imali smo i lijepu šansu Ozobića, ali smo dobili gol u najgorem trenutku, u 45 minuti i to je usmjerilo utamicu na stranu Hajduka - kazao je trener Slaven Belupa Željko Kopić i dodao kako je još prerano za procjenu kvalitete ovog novog Hajduka.  

- Gledao sam Hajduka i u pripremnim utamicama, vidi se da se tu nešto radi, ali mi danas nismo bili kompletni, tek je prva utakmica nastavka sezone, tako da bih za procjenu ipak malo sačekao.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 14.02.2016.

    kad dinamo igra europu navijam za njih jer du hr klub samo si ti pun mrznje to je tvoj problem srbine

  • Mica79 14.02.2016.

    Hajduk će osvojiti jedino kaštel ligu!!!!ha,ha,ha Maminjo zakon

  • mrkrunimir 10 14.02.2016.

    http://www.dailymotion.com/video/x3s0exn_hajduk-slaven-belupo-2-0-sazetak-13-02-2016_sport ili https://vk.com/video230765537_171543237

Komentiraj...
Vidi sve komentare