To je to što me zanima!

Burkina Faso jača je od Gane i suca: Pogledajte ovu sramotu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Burkina Faso je u 118. minuti trebala dobiti čisti penal u polufinalu Afričkog kupa nacija protiv Gane. Sudac ih je pokrao. No pravda je pobijedila jer Gana je ispala...
Vidi originalni članak

Burkina Faso je u finalu Afričkog kupa nacija! Ali što su sve morali napraviti da izbore utakmicu protiv Nigerije. Igrali su protiv 11 igrača Gane i jednog dosta nezgodnog igrača, tuniskog suca Slima Jedidija. 

Izvjesni Jedidi koji glasi za najboljeg suca u Tunisu, napravio je neviđenu sramotu. U 118. minuti, umjesto da sudi čisti penal za Burkinu Faso, dao je drugi žuti karton Pitroipi jer je vidio simuliranje. Zaista nevjerojatan potez. Bilo je to kod rezultata 1-1. 

Uslijedili su penali. A tu se pokazalo da ima pravde. Burkina Faso proslavila je ulazak u finale Afričkog kupa nacija. Igrači Gane katastrofalno su pucali penale, a dvojica su promašila cijeli gol.

Gana je povela u 13. minuti. Burkina Faso je izjednačila preko Bancea u 60. minuti. Ostalo je 1-1 i igrali su se produžeci. Nakon nesretne 118. minute i isključenja Pitroipe, činilo se da su igrači Burkine Faso skroz potonuli. No skupili su snage i izbacili Ganu. 

Inače, sudac Slim Jedidi na popisu je djeljitelja pravde za SP 2014. godine u Brazilu...

Afrički kup nacija, polufinale:

Burkina Faso - Gana 2-1 (1-1)

Idi na 24sata

Komentari 37

  • žutobradi 07.02.2013.

    pa koliko ti puta moram napisat da faul na crti je penal jel je crta sastavni dio šesnaesterca

  • dinamo zg u lp 07.02.2013.

    Burkina Faso

  • đeko 07.02.2013.

    nadam se da taj neće nama sudit

Komentiraj...
Vidi sve komentare