To je to što me zanima!

Burno u Romi: Navijači traže prodaju igrača, trener ih brani

Povijest, tradicija, strast, to je Roma nama. Vama je posao, pisalo je na transparentu navijača. Navijači traže odlazak Osvalda, Balzarettija i Pjanića iz kluba
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj u srijedu je potpisao za Romu, a u subotu je imao priliku vidjeti kakvi navijači prate njegov klub. Naime, navijači rimskog kluba verbalno su napali Pabla Osvalda, Federica Balzarettija i Miralema Pjanića te zatražili da napuste klub jer su javno čestitali igračima Lazija na osvajanju talijanskog kupa.

- Povijest, tradicija, strast, to je Roma nama. Vama je posao - pisalo je na transparentu navijača.

Novi trener Rome Rudi Garcia stao je u obranu igrača.

- Oni koji kritiziraju klub i igrače ne mogu biti navijači Rome. U najboljem slučaju, to su navijači Lazija. Moramo biti svi ujedinjeni da bismo nešto postigli. Razumijem da navijači nisu sretni i to je normalno, no to ih ne smije spriječiti da poštuju igrače i sve u klubu - rekao je Garcia.

Na tribinama nisu bili samo navijači koji su tražili odlazak igrača, bilo je i onih koji su došli odati počast legendi kluba Francescu Tottiju. On je naime najavio kako na kraju sezone odlazi u nogometnu mirovinu, pa su mu htjeli pokazati koliko ga cijene.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ferata35 14.07.2013.

    zar pjanic ne ide za barcelonu?

  • miki-vz 14.07.2013.

    mali odi prvo na šišanje vrag te s tom čupom

  • Yelow MILF 14.07.2013.

    Samo da ne okrive malog Jedvaja za lose rezultate prosle godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare