To je to što me zanima!

Bye, bye, Chelsea? Fernando Torres i Didier Drogba odlaze?

OPROŠTAJNI POKLON Didier Drogba emotivnim govorom nakon finala oprostio se od suigrača. Odlazi i Torres. A igrači Chelseaja žele da na klupi ostane Di Matteo
Vidi originalni članak

Dan nakon govora u svlačionici Drogba je na rubu suza stao pred Chelseajeve navijače na Stamford Bridgeu...

- Hvala vam na svemu. Nemam riječi kojima bih opisao koliko mi značite vi i ovaj klub - rekao je.

Vjerojatno posljednjim dodirom lopte u Chelseajevu dresu donio je klubu toliko željenu Ligu prvaka. Po svemu sudeći, iduće sezone pridružit će se Nicolasu Anelki u Kini. Klub bi mogao napustiti i Fernando Torres.

- Osvojio sam Ligu prvaka. Na vrhuncu sam karijere, a gotovo cijelo finale odgledao sam s klupe - rekao je razočarani El Niño.

Na klupi ga je ostavio čudotvorac Roberto Di Matteo, čija je budućnost također neizvjesna. Kad je preuzeo klub, bio je na konopcima. Trebao je biti privremeno rješenje, ali u svoj CV dodao je dva trofeja. Gazda Roman Abramovič i dalje šuti...

Igrači Abramoviču: Želimo Di Mattea

Igrači su skandirali Di Matteovo ime kad se Roman Abramovič spuštao u svlačionicu stadiona u Munchenu. Rus želi Guardiolu, Blanca, Redknappa ili Capella.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • SlasH YNWA 22.05.2012.

    Pa ne ide Torres nigdje...procitajte malo na chelsea fc oficijalnoj stranici....direktor kluba je izjavio kako torres nece napustiti klub na ljetnom prijelaznom roku!

  • vedii888 22.05.2012.

    Odlaze im najvažniji igrači.

  • optipesimist 22.05.2012.

    veliki igrač i veliki čovjek , hvala ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare