To je to što me zanima!

C. McGregor je ponovo prozvao Mayweathera: Želim 100 mil. $

Puno boksača se želi umiroviti. Ali boksaju zato što moraju. Ja ne moram. Zaradio sam 300 milijuna dolara od borbe s Pacquiaom. Dobro sam, poručio je Mayweather
Vidi originalni članak

Conor McGregor je bio prilično jasan kada je izjavio što očekuje i koliko traži za svoju borbu s Floydom Mayweatherom. Popularni Irac 12. studenog ušao je u povijest kao prvi koji je osvojio dva pojasa u UFC-u i nakon toga rekao kako zna koliko vrijedi, koliko je novca donio UFC-u i koliko bi trebao zarađivati. Rekao je kako se više neće boriti ako mu ne daju udio vlasništva u UFC-u.

McGregor voli novac, a i novac voli njega. I Floyd Mayweather voli novac. Kada se takva dva osebujna lika nađu u istoj rečenici sve pršti od - novca.

- Puno poštovanja za Floyda - rekao je McGregor pa nastavio:

- On je solidan biznismen. Ono što je on u stanju napraviti - čovjek je je***a životinja u tome što je uspio napraviti - referirao se Irac na temu koliko je Mayweather uspio zaraditi od svojih mečeva.

- Ali što se tiče prave borbe, ne želi ništa od toga. Recite Floydu, javite mu - dolazim. Recite mu da trči oko ureda Showtimea (televizijska mreža). Želim 100 milijuna dolara za borbu po boksačkim pravilima jer je on prevelika kukavica za pravu borbu - poručio je Conor.

Mayweather je već ranije rekao za USA Today.

- Puno boksača se želi umiroviti. Ali boksaju zato što moraju. Ja ne moram. Zaradio sam 300 milijuna dolara od borbe s Pacquiaom. Dobro sam. Kao što sam rekao i ranije, sretan sam sa stanjem u kakvom jesam. Još jednom ponavljam, novac me ne stvara; ja stvaram novac. Imućan sam. Pravim pametne poteze i kao što sam rekao i ranije, sretan sam u kojem smjeru mi je karijera otišla.

McGregor je za borbu protiv Natea Diaza u welter kategoriji na UFC-u 202, koja nije bila za naslov, zaradio 3 milijuna dolara. Iznos koji nitko do sada u MMA svijetu nije zaradio. Još uvijek nisu izašle zarade s UFC-a 205, ali vjeruje se kako je McGregor nadmašio svoj prijašnji rekord. Prije UFC-a 205 McGregorova ukupna zarada u 2016. godini procijenjena je na 40 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • CAZIN_SW 17.11.2016.

    Mislim ono ni nema smisla,ocemo dvoboj ronaldo vs durant,mayweather bi ga satrao,bez uvrede mcgregoru,on je u svojoj disciplini odlican,ali neka se toga drzi.

  • đuro2 17.11.2016.

    mayweathera ne volim pretjerano ,u boksu bi ga ubio i začepio mu usta , po ufc pravilima bi ga još više razbio zbog rukavica a i zbog toga što je prebrz i ima udarac kakav ovi u ufc-u nisu vidjeli...

  • Di-noAlić 17.11.2016.

    bolesni um kao cro-cop

Komentiraj...
Vidi sve komentare