To je to što me zanima!

C. Ronaldo će biti spreman, ali sad je Gareth Bale bolestan...

Carlo Ancelotti definitivno može odahnuti. Protiv Bayerna bi Real trebao biti u najjačem sastavu iako je današnji trening propustio Gareth Bale. Muči ga viroza...
Vidi originalni članak

Realovi igrači na Uskrs su imali slobodan dan, ali Cristiano Ronaldo u 10 sati se uredno pojavio na treningu. I pucao po golu, što je sjajna vijest za Realove navijače. 

Prema svemu sudeći, Carlo Ancelotti definitivno može odahnuti, Ronaldo će biti spreman za preksutrašnji ogled s Bayernom. Portugalac je zadnju utakmicu odigrao na Santiago Bernabeu protiv Borussije. Točno 21 dan poslije igrat će na istome stadionu protiv Bayerna... 

Igrati bi trebao i Gareth Bale, iako je propustio jučerašnji trening. Muči ga viroza, ali liječnici će ga osposobiti.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • dante24 22.04.2014.

    bayernu real paše za to sto igraju otvoreno ronaldo bale benzema cekaju kontru polukontru na centru pa tako ne igraju obranu kod bayerna svi igraju obranu , bayern ce tek u ove dvi utakmice i u finalu pokazat kakva su masinerija jednostvno nezaustavjivi !!!

  • Colonel is back 22.04.2014.

    hm,tko god je igrao neki sport zna da je velika razlika izmedju treninga i prave stvari..moje misljenje je da kiki nije spreman,nesto kao messi u prvoj utakmici protiv bayerna prosle godine..jedan krivi pokret onako nezalijecen i ode svjetsko prvenstvo u pm..uostalom,bayern ce rutinski to rijesiti,ajmo madzooo!

  • WOMANIZER 22.04.2014.

    real dolazi po krrrv!! čuvajte se! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare