To je to što me zanima!

C. Ronaldo: Navikao sam na pritisak, osjećam ga cijeli život

'Ne osjećam pritisak zbog utakmice, kao niti pred bilo koju drugu, jer je to sastavni dio mog života. Već više od 10 godina igram na visokom nivou i navikao sam se'
Vidi originalni članak

Nogometaš od kojeg Portugalci očekuju da bude ključan u dvoboju sa Španjolskom, Cristiano Ronaldo, tvrdi da ne osjeća ništa posebniji pritisak pred polufinale Eura, nego pred bilo koju drugu utakmicu...

U razgovoru za uefa.com kapetan Portugalaca kaže da osjeća odgovornost, ali i da je na tako nešto naviknuo u svojoj karijeri.

- Ne osjećam pritisak zbog utakmice sa Španjolskom, kao niti pred bilo koju drugu, jer je to sastavni dio mog života. Već više od 10 godina igram na visokom nivou i navikao sam se na stalni pritisak. U stvari, mogu reći da osjećam odgovornost, ali ne i neki pritisak. Španjolska i sada, kao i uvijek, ima vrhunske igrače i zato će ovo biti prava natjecateljska utakmica. Ovakve susrete odlučuju sitni detalji, a ja se nadam da će Portugal u tom smislu pokazati snagu. Bit će nam teško, ali smo svjesni da nas još samo jedna utakmica dijeli od velikog finala - poručio je Crtistiano Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NIKE 27.06.2012.

    ajde Ronaldo ovo ti je među zadnjim šansama jer onda dolaze godine , svi znamo ta ko si i što si ,dokaži se da si pravi vođa i odvedi ih u finale !

  • ŽeljkoBolfek_1 27.06.2012.

    Iskreno se nadam da Portugal danas prolazi.Španjolska je fantastična, al bilo bi vrijeme da ih neko zaustavi.Nas su spriječili suci, bili smo blizu.Valjda neće danas sudac oper s*anja radit. Ronaldo će danas biti zatvoren, na drugima je da odluče. Moje subjektivno mišljenje.

  • Lfc fan_1 27.06.2012.

    Samo radi ovog covjeka bi volio da portugal postane europski prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare