To je to što me zanima!

Cabaye: Odbio sam ponudu da budem Modrićeva zamjena

Zvali su me iz Tottenhama i pitali želim li biti Modrićeva zamjena. To se dogodilo brzo nakon što se saznalo da odlazi u Real. Rekao sam kratko - ne, kaže Cabaye
Vidi originalni članak

Yohan Cabaye, 26-godišnji francuski nogometaš, prošle je sezone odlično igrao u dresu Newcastlea, pa su pozivi od strane drugih klubova bili logičan slijed...

Najviše se pričalo da bi Cabaye, nekada uspješni igrač Lillea, mogao završiti u Manchester Unitedu, no on je ostao vjeran Newcastleu. Isto tako, ovog je tjedna u razgovoru za jednu francusku televizijsku postaju otkrio neke druge detalje tijekom ovog ljeta.

- Zvali su me iz Tottenhama i jednostavno pitali želim li biti kod njih Modrićeva zamjena. To se dogodilo vrlo brzo nakon što se saznalo da Modrić odlazi u Real. Rekao sam kratko i jasno - ne. Kao prvo, u Newcastleu mi je super, a kao druga, nigdje neću doći kao nečija zamjena - rekao je francuski nogometaš i dodao:

- Obožavam Premiership i mislim da je to najjača liga na svijetu. Ovdje morate raditi dvostruko više nego negdje drugdje da bi uspjeli. Uživam u tome i vidim se isključivo u Premiershipu i u budućnosti. Nadam se što dulje u Newcastleu - završio je Francuz.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ajebiga 03.10.2012.

    Zalosno je kad se pljuju domaci igraci.Pa ljudi moj pa Mourinho je htio modrica is ve je ucinio da ga dovede.Svi ste vi neki veliki strucnjaci koliko vidim.Gdje ono radite?Koliku placu imate?Cek jeste uopce skolu zavrsili?

  • _Jurich_ 03.10.2012.

    zamjena???on on je klasa modrića mozda cak i bolji

  • coravicopitar 03.10.2012.

    to je igrac bolji od modrica 10 puta nikad necija zamjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare