To je to što me zanima!

Pogodite tko će igrati: Čačić je 42. put izveo različitu momčad

Uopće mi se ne sviđa kako je Čačić postavio momčad, rekao je Zoran Mamić uoči utakmice. Zdravka je zasmetalo što je mladi Halilović ušao u sudačkoj nadoknadi...
Vidi originalni članak

Kad vam dolazi jedna od najskupljih momčadi Europe, s igračem koji je u tri najbolja napadača svijeta, mjesta za nekakvo "kemijanje" baš i nema. PSG je slavio u "trećoj brzini", da je trebalo, Ibra i društvo vjerojatno bi prebacili u višu i razbili "modre".

Ante Čačić je 42. put u svom mandatu izveo na travnjak različitu momčad. A to sigurno ne koristi igračima koji se valjda svaki put iznenade kad pogledaju lijevo i desno kome dodati, jer svaki put je na tom mjestu drugi suigrač. 

- Uopće mi se ne sviđa kako je Ante Čačić postavio momčad - rekao je sportski direktor Zoran Mamić uoči utakmice.

Čačić je na PSG odlučio krenuti u formaciji 4-6-0 koja je bila potpuni promašaj i kad je Porto dolazio na Maksimir. Sad je trener "modrih" promijenio igrače pa je na stopera stavio Antu Puljića. Potpuno je nejasno zašto je "razbio" iskusni stoperski par Šimunić-Tonel. Upravo je preko Puljića najviše "propuštalo" i oba su gola pala na toj strani.

Domagoj Vida zaigrao je u veznoj liniji. I sam je rekao da to nije igrao još otkako je bio u Osijeku. No to nije omelo Čačića da ga stavi na tu poziciju. Skupo je stajalo trenera "modrih" eksperimentiranje. 

Prema nekim informacijama, ni Zdravko Mamić nije bio presretan kad je vidio koja će momčad istrčati. Posebno je Zdravka zasmetalo što je Čačić uveo mlado Alena Halilovića tek u sudačkoj nadoknadi.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • medo59 25.10.2012.

    Šta čekate s tim diletantom kojeg nijedan nižerazredni ZG klub nemože vidjeti?

  • 25.10.2012.

    G. Ante, da ti malo skoknes do Maribora, pa da ti onaj Darko Milanic da neke instrukcije oko vodjenja momcadi? Gledal sam danas tekmu i covjek se fakat razme vu posel, a ti stvarno svaki put neke hokus pokuse glumis...a braceki ZZ Top, oko vas nebum gubil vokabulara, samo bi pital kolko ste Mariboru platili za prolaz u LP jer da je tak igral kak danas protiv engleza, otisli bi doma s petardom!...

  • lose ili dobro 25.10.2012.

    za trenera Pepa Guardiolu pa da vidimo kak mu ide sa ovakvim igracima... =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare