To je to što me zanima!

Čačić je trenirao i očeve svojih sadašnjih igrača Vide i Vrsaljka

Rudika Vida i Mladen Vrsaljko nekad su bili Čačićevi igrači u Osijeku, odnosno Zadru. Danas Ante trenira njihove sinove u Dinamu, talentirane Domagoja i Šimu
Vidi originalni članak

Dinamov novi trener Ante Čačić u prošlosti je bio trener očevima dvojice današnjih igrača Dinama. Naime, stručnjak 'modrih' danas je trener Šimi Vrsaljku i Domagoju Vidi, a krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog stoljeća trenirao je njihove očeve, Mladena, odnosno Rudiku.

Ante Čačić već se više od dva desetljeća bavi trenerskim poslom te je u karijeri trenirao mnoge igrače, no iz današnje perspektive posebno su zanimljiva spomenuta dvojica. 

Vidina oca Rudiku Ante je trenirao u Osijeku u sezoni 1995./1996. Dapače, Čačić je bio taj koji je tadašnjeg napadača Belišća i doveo u Osijek, piše gnkdinamo.hr.

- Je, istina je, Čačić je i mene trenirao. Doveo me u Osijek iz Belišća i bio je jedan od kvalitetnijih trenera u HNL iako je bio još relativno mlad i nepoznat - kaže Rudika, jedan od najboljih napadača Osijeka u povijesti kluba.

Šimina oca Mladena Ante Čačić je trenirao još ranije nego Rudiku, u sezoni 1989/90. u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • egzekutor 11.01.2012.

    Nije to ništa. Lončarević je trenirao pradjeda od Zajeca.

  • drug Tito_1 11.01.2012.

    svašta smo sad čuli.......

  • IVO skafander 11.01.2012.

    mamiću ostani!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare