To je to što me zanima!

Čačić još nije doživio onaj huk s tribina kad igramo za bodove

Nogomet se ipak igra zbog navijača, svi naši reprezentativci igraju pred tisućama svaki vikend, pa im ovo teško pada. Treći put već igramo u tišini, nadam se i posljednji put, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Hrvatska i četvrti put zaredom kod kuće u natjecateljskoj utakmici igra bez gledatelja. Italija, Bugarska, Turska i sad Island. Ante Čačić doista nema sreće.

Niko Kovač vodio je utakmicu s Talijanima na praznom Poljudu, Čačić u svojemu mandatu vodi već treću utakmicu bez gledatelja.

- Nogomet se ipak igra zbog navijača, svi naši reprezentativci igraju pred tisućama svaki vikend, pa im ovo teško pada. Treći put već igramo u tišini, nadam se i posljednji put - rekao je izbornik i dodao:

- Sumorno je za nas igrati u takvoj atmosferi.

Ante Čačić, dakle, još nije doživio huk s tribina kad igramo za bodove.

Vodio je Hrvatsku doma samo u prijateljskim utakmicama.

Prvi bi put “kockaste” pred navijačima u borbi za bodove trebao voditi u ožujku 2017. protiv Ukrajine. Kazna nam večeras istječe. Nadamo se kako u Sjevernoj Irskoj neće biti problema. HNS ne prodaje karte za Belfast

Idi na 24sata

Komentari 36

  • duje912 12.11.2016.

    normalno da neće čut huk jer je on namješten po naredbi lopova mamića...dakle nema veze sa nogometom općenito...nije ni zaslužio da mu se skandira.

  • POTPEC 12.11.2016.

    Na temelju čega ga je zaslužio. Ima vrhunske igrače koji znaju više i bolje od njega.

  • BOGOLJUB ATEJISTA 12.11.2016.

    Piva naviknut

Komentiraj...
Vidi sve komentare