To je to što me zanima!

Čačić o Vidi: To je nestašluk, ali i dalje računamo na njega

Dinamo u konačnici ne ovisi niti o jednom igraču pa tako niti o Domagoju Vidi i ovaj njegov nestašluk se neće odraziti na kompaktnost momčadi, rekao je Ante Čačić
Vidi originalni članak

Dinamov trener Ante Čačić osvrnuo se na kaznu Domagoja Vide koji je na putu za Vrsar u autobus otvorio pivu. Čačić ga je izbacio u Vukovarskoj ulici, a klub ga je kaznio sa 100.000 eura.

- S medijima ne dijelim ono što se dešava u svlačionici i našem autobusu. To je nestašluk Vide koji će biti sankcioniran i idemo dalje. U Dinamu postoji pravilnik o nagrađivanju i pravilnik o kaznama, tako da u visinu kazne ne bih niti ulazio.

- Dinamo u konačnici ne ovisi niti o jednom igraču pa tako niti o Vidi i ovaj njegov nestašluk se neće odraziti na kompaktnost momčadi. Vida je naš igrač i naravno da i dalje računamo na njega. Ne smatram da u Dinamu nema discipline - završio je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mario72 26.09.2012.

    Poznati "brk ptičji iz..t" imao je nešto za reći kao po običaju ništa pametno, jer iz šupljeg zuba može samo smrdit.

  • pintos 26.09.2012.

    eee, kakvo pivo, obično ili Radler??? kak to da se ne spominje marka??bez obzira, ovaj čačić je budaletina na kvadrat, očito nije dio ekipe, dečki su ga počeli provocirati, a on uzvrača ovakvim podlostima....

  • mare89mare 25.09.2012.

    u svakom slučaju nije lijepo da vida pije alkohol dan uoči utakmice, pa nije išao na ekskurziju sa školom.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare