To je to što me zanima!

Čačić: Što će nam Klasnić? Pa ne idemo osvojiti Ligu prvaka

Imamo Čopa, Rukavinu, Beqiraja i Krstanovića. S Klasnićem nećemo ništa dobiti u Ligi prvaka. Uopće nam ne treba, rekao je Dinamov trener Ante Čačić na "presici"
Vidi originalni članak

Iako su braća Mamić namjeravala pregovarati o dolasku Ivana Klasnića u Dinamo, Ante Čačić uštedio im je putne troškove.

- Klasnić nam nije potreban, uopće mi ne treba. Imamo Čopa, Rukavinu, Beqiraja i Krstanovića. S Klasnićem nećemo ništa dobiti u Ligi prvaka, uostalom, ne ulazimo u Ligu prvaka da bismo bili prvaci Europe. On je odličan igrač, ali ne vidim potrebu da dolazi u Dinamo - rekao je Čačić.

No prije, kako kažu Dinamovi igrači, ulaska u Ligu prvaka, "modri" će morati odraditi gradski derbi. 

- Iako ljestvica sugerira da smo apsolutni favoriti, jako se bojim. Ta nam utakmica dolazi kao "sendvič" između dvije jako važne utakmice. Nikad lagano nismo izlazili s njima na kraj. To što imaju nula bodova ništa ne govori - rekao je Ante i dodao:

- Veseli me što Zagreb nije promijenio trenera, to je napredak, jer kod nas je prvi na meti trener. Uvjeren sam da će Zagreb i sljedeće sezone igrati Prvu HNL. Ali mi imamo osam pobjeda zaredom i očekujemo devetu - dodao je Čačić i rekao kako će biti nekih promjena u momčadi.

Pola sata mogao bi dobiti Ivan Krstanović, a "modri" trener mogao bi odmarati neke igrače uoči uzvrata 4. pretkola Lige prvaka protiv Maribora u Sloveniji.

Čitatelji se ne slažu s Čačićem

U našoj anketi u nepuna dva sata oko 1000 čitatelja odgovorilo je na pitanje bi li Klasnić bio pojačanje za Dinamo. Njih čak 90 posto (950) odgovorilo je da bi bivši hrvatski reprezentativac bio pravo pojačanje za "modre".

Idi na 24sata

Komentari 216

  • enigmator 25.08.2012.

    ovo je izjava godine definitivno....ma oni moraju biti sretni sto je uopce klasnic zainteresiran za odlazak u dinamo....mozda nije u cvijetu mladosti ali sa osjecajem za gol se radas i covjek ima iskustva vise od ante čačića i cijele njegove super mega momčadi....naravno i onda ce oni dovesti novog papadopulosa ili slepicku koji ce ih stajati 2 milje eura i koji zajedno nece zabit 3 gola u sezoni.....jebena sramota...puuuj !!!!

  • IvanMandić_1 25.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • domus 25.08.2012.

    boze dragi, kad ce iz tog dinama doći neka normalna izjava ili vijest, izgleda nikas..., pa ni tada

Komentiraj...
Vidi sve komentare