To je to što me zanima!

Čačićev prvi trofej u Sloveniji: Mariborčani osvojili Superkup

U finalu su pobijedili najveće rivale, ljubljansku Olimpiju, s 3-0. Maribor je poveo u 25. minuti golom Tavaresa. Za 2-0 je zabio Mezga, a za konačnih 3-0 Cvijanović
Vidi originalni članak

Iako su generalnoj probi za novu sezonu doživjeli pravi debakl i izgubili od njemačkog drugoligaša Kaiserslauterna 7-0, nogometaši Maribora, koje s klupe vodi Ante Čačić, bivši trener Dinama, u sezonu su krenuli osvajanjem slovenskog Superkupa.

U finalu su pobijedili najveće rivale, ljubljansku Olimpiju, s 3-0. Maribor je poveo u 25. minuti golom Tavaresa. Na 2-0 je sudačkoj nadoknadi prvog dijela povisio hrvatski igrač Dejan Mezga. Konačnih 3-0 u 63. minuti postavio je Cvijanović.

Široki osvojio turnir na Pecari

Nogometaši Širokog Brijega su u finalu Memorijalnog turnira 'Gojko Šušak' na Pecari pobijedili novog hrvatskog prvoligaša, Hrvatski Dragovoljac, 1-0 i osvojili turnir. Jedini gol na utakmici zabio je Wagner u 66. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NikolaCro17 08.07.2013.

    citam komentare na jednom njihovom portalu i svi su odusevljeni taktikom i igrom, kazu da ce prezimit u europi hahaha inace gledao sam malo tekmu i dobri su...

  • kamaco2 08.07.2013.

    memorijalni turnir " Gojko Šušak" ??? heheh

  • lukica19 08.07.2013.

    ste vidli, kakav trener hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare