To je to što me zanima!

Čačićeva tajna: Ni H. Poirot ne zna početnu postavu za Tursku

Jedna od dvojbi odnosi se na veznu liniju. Marko Pjaca preselio bi na klupu, a prednost bi na desnoj strani dobio Marcelo Brozović. Odlazak EpicBroze na stranu otvara vrata Milanu Badelju
Vidi originalni članak

Veličanstveno je opet biti u Francuskoj! Ne, nije to citat Ante Čačića i njegove ekspedicije, koja želi ponoviti 1998. godinu i uspjeh “vatrenih”, nego - Herculea Poirota.

Belgijski fiktivni detektiv boravio je u istom hotelu u kojem je trenutačno naša reprezentacija. Hotel du Golf uspješno je prije 20 godina odglumio francusko odmorište u kojem Poirot rješava “Ubojstvo na golf terenu”, a i našim bi novinarima u Deauvilleu dobro došao jedan detektiv. Treba riješiti misterij Čačićeve početne postave za nedjelju...

Igrajte se izbornika

- Ovdje je sve najbolje što Hrvatska ima - komentirao je izbornik reprezentacije, no to najbolje nije želio poslagati u neku formaciju na papir.

Nije to novost za Čačića, uoči posljednjih provjera imao je savjete za novinare:

- Slobodno se igrajte izbornika - rekao bi, uz veliki osmijeh.

Badelj protiv prijatelja

Iako su posljednje dvije utakmice bile protiv San Marina i Moldavije, reprezentacija koje jedva stanu u istu rečenicu s Turcima, Čačić je uspio poslije te dvije utakmice pronaći svoj idealni sastav.

- Skoro da više i nemam dvojbi - rekao je izbornik poslije riječkog duela.

Jedna od dvojbi odnosi se na veznu liniju. Marko Pjaca preselio bi na klupu, a prednost bi na desnoj strani dobio Marcelo Brozović. Odlazak EpicBroze na stranu otvara vrata za drugog čovjeka iz Serie A. Milan Badelj bi uskočio i pomogao Luki Modriću i Ivanu Rakitiću u organizaciji igre, a njegovo osobno iskustvo moglo bi presuditi Turcima. Ako netko poznaje slabe točke Hakana Çalhanoglua, onda je to baš Badelj. Bili su suigrači u HSV-u prije dvije godine, turskom idejnom vođi i sad se lice ozari kad mu spomenete Badelja.

U Bayeru dijeli svlačionicu s Tinom Jedvajem, no teško da će i njega sresti na terenu jer Srna, Vida i Ćorluka imaju prednost.

Dešnjak na lijevoj strani?

Ostaje samo pitanje lijeve strane obrane. A i Poirot zna da za odluku Strinić ili Vrsaljko Čačiću nisu bile potrebne pripremne utakmice.

- Ne trebam eksperimente. Dovoljno je da sjednem u fotelju i razmislim - opet citiramo lika Agathe Christie.

Isto preostaje i Čačiću uoči pariškog duela.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 09.06.2016.

    Ni čačić ne zna postavu,mora čekati da Zdravko javi sms-om

  • badr hari 09.06.2016.

    kada dobije papir od Mamića na kojem piše sastav onda ce i Čaćić znati

  • Kapo 09.06.2016.

    Šubašić-SRNA-Ćorluka-Vida-Strinic(Vrsaljko)Brozovic-Modrić-Rakitić-Kramaric(Pjaca)-Perišić-Mandžukić! To je to dvije dvojbe ostalo je sve jasno! U boj Hrvatska💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare