To je to što me zanima!

Čačiću se trese stolica, Kelava kiksao: Vidimo se na treningu

Dinamo je na startu Hrvatskog nogometnog prvenstva odigrao samo 1-1. Čačiću se klima stolica jer je već drugu utakmicu za redom njegova momčad izgledala loše
Vidi originalni članak

Opet isto. Dinamo je kao i u Bugarskoj i protiv Intera bio blijed, anemičan i nemoćan. Ante Čačić uzaludno je pokušavao razbuditi svoju momčad.

Za Dinamo je počelo dobro, Sammir je zabio za vodstvo i činilo se kako će “modri” lagano do tri boda, ali je Kelavino poigravanje na kraju skupo stajalo zagrebačku momčad. Do sinoć sigurni golman Dinama bez razloga je išao petljati, Oršić mu je oduzeo loptu i kaznio domaćina.

- Mnogo je razloga zašto nismo bili pravi. Alispahić i Tonel su nam šivani, a Sammir je igrao pod blokadom - tražio je alibi Ante.

Trener je svjestan da mu se stolica sve više klima.

- Dečki, trening je ujutro ako Bog da, vidimo se - rekao je Čačić na odlasku.

Mirko Barišić tvrdi da neće biti promjena.

- Idemo s istim kadrom na Ludogorec, osim ako se trener Ante Čačić ne predomisli - rekao je Mirko.

  • Dinamo: Kelava - Puljić, Vida, Tonel, Ibanez - Calello, Badelj (Kovačić '65), Rukavina, Sammir, Alispahić (Peko '32) - Beqiraj (Čop '76)
  • Inter: Santini - Plazanić, Bagarić, Gulić, Čeliković (Kramarić '70) - Vujcic, Mlinar, Šarić, Hajdžić (Šćrbec '74) - Oršić (Bosec '87), Budimir
Idi na 24sata

Komentari 71

  • armada1987_1 23.07.2012.

    Kako ce bilo koji trener bilo što napraviti ako sjedi na klupi 3-4 mjeseca ostvari par losih rezultata i odmah noga u dupe, primjer Ferguson godinama u M.U. ima i uspona i padova, ali nije ih imao nakon mjesec dana.

  • FC Sheffield Thursday 22.07.2012.

    ako mu daje nogu to mora bit prije srijede,nadam se vec sutra.jer je u srijedu utakmica godine.poslije srijede ga nema veze smjenjivat jer za nasu ligu im trener niti ne treba.bice prvi i bez trenera.ali za Ludogorec treba šok efekt jer ovaj nema veze

  • m5a5r5i5o5 22.07.2012.

    treba vratit Vahida Halilhođića,onda se znalo ko pije a ko plaća

Komentiraj...
Vidi sve komentare