To je to što me zanima!

Čak i prvak Europe zna da je Luka glavni u Spursima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije utakmice finala Carling Cupa između Manchestera i Tottenhama na web stranicama Uniteda posebno upozoravaju na Luku Modrića
Vidi originalni članak

Finale Carling Cupa između Manchester Uniteda i Tottenhama igra se u nedjelju na Wembleyu, a oba kluba govore da im je trofej itekako važan. Koliko je Manchester ozbiljno shvatio nedjeljni susret pokazuje i njihova službena internetska stranica. Na njoj su detaljno opisali najopasnije igrače momčadi Harryja Redknappa. I, naravno, na prvom mjesto je nitko drugi do Luka Modrića. Tako za njega pišu:
"Luka Modrić bio je jedna od zvijezda Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj. Od dolaska u Englesku, Tottenhamu je donio snagu više. Trebalo mu je neko vrijeme da se prilagodi Premiershipu, no sada polako počinje pružati što se od njega očekuje. Njegove glavne vještine su mirno primanje lopte, odlična tehnika te vrhunski lažnjaci nakon kojih protivnički igrači ostaju skamenjeni. Nedostatak mu je manja brzina u odigravanju ključnih poteza zbog koje mu se protivnički igrači uspiju približiti i ukrasti mu loptu te nešto slabiji udarac koji još uvijek nije na razini koja bi zadovoljila trenere u Spursima. No čini se kako njegovo najbolje vrijeme tek dolazi, a bit će to jako brzi. Koristili su ga, neuspješno, kao polušpicu, no nema sumnje da se najbolje snalazi u srcu veznog reda u formaciji 4-4-2."
Uz veliku sliku Modrića u dvoboju s legendom Uniteda Scholesom na stranici spominju i ostale opasnosti. Poslije Modrića kao najbolji su označeni Gomes, Woodgate, Lennon i  Pavljučenko. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dario10 28.02.2009.

    oprosti im boze,ne znaju sta pisu

  • lepicane 27.02.2009.

    Poslije Modrića, kao najbolji su označeni GOMES I .....EJ!HALOOO!

  • Shady 27.02.2009.

    Vidim da svi vole podcjenjivati Modrica, pa samo da vam kazem da ovo nije napisao ni 24 sata, ni index nego oficijalna stranica od Man Utd, napisali su da je on glavna prijetnja Spursa i ukoliko njega zaustave Tottenham nece nista moci

Komentiraj...
Vidi sve komentare