To je to što me zanima!

Caktaš je napustio pripreme Hajduka: Ozlijedio je preponu

No ipak nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi. Mijo će u Splitu odraditi terapije i ubrzo bi se trebao vratiti nazad u Sloveniju. Naravno, sve je to posljedica naporne prošle sezone u kojoj je Mijo postao najbolji strijelac HNL-a...
Vidi originalni članak

Nakon Tonija Teklića koji je operirao slijepo crijevo, Hajduk je na pripremama u Sloveniji ostao bez još jednog igrača, i to onog najboljeg. Mijo Caktaš napustio je pripreme na Pohorju i vratio se u Split zbog ozljede prepona. On je osjetio zatezanje u predjelu prepona i liječnička služba ga je iz predostrožnosti poslala u Split.

No ipak nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi. Mijo će u Splitu odraditi terapije i ubrzo bi se trebao vratiti nazad u Sloveniju. Naravno, sve je to posljedica naporne prošle sezone u kojoj je Mijo postao najbolji strijelac HNL-a sa 19 golova, a odmah nakon zadnjeg kola protiv Dinama zaputio se na pripreme s reprezentacijom za utakmice protiv Omiša, Walesa i Tunisa. Odradio je Caktaš posljednjih pola sata protiv Tunisa u prijateljskoj utakmici i zaputio se na odmor koji je trajao manje od deset dana.

To nije bilo dovoljno za potpuni odmor i posljedice naporne sezone odmah su se osjetile na početku nove. No nije riječ o težoj ozljedi te bi trebao biti spreman za prvu utakmicu sezone u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv malteške Gzire.

Caktaš je prošle sezone bio najbolji igrač Hajduka, a isto od njega se očekuje i ove sezone u pohodu na skupine Europske lige.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jarac68-d 26.06.2019.

    Real iz Runovića. ..hahahaha

  • hyndaii 26.06.2019.

    .....u pohodu na skupine Europske lige..........HA HA HAH HAH HAH HAH HHA HHAH HAH HAHH HA

  • bedak11 26.06.2019.

    Isao kupit pretplatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare