To je to što me zanima!

Caktaš prestigao Deranju i sad je 2. Hajdukov strijelac HNL-a

Prošlogodišnji prvi strijelac lige (19) prestigao je Zvonimira Deranju i ispred njega je još samo Tomislav Erceg. Mijo je zabio 54, a Tomo Erceg 81 gol za Hajduk
Vidi originalni članak

Samuel Edouk probio je po lijevoj strani, ubacio nisko u kazneni prostor, natrčao je Mijo Caktaš i otvorio Hajduku put do uvjerljivog trijumfa (3-0) protiv Lokomotive.

Caktašu je to bio 54. gol za Hajduk u HNL-u, s kojim je stigao na drugo mjesto vječne splitske ljestvice strijelaca u HNL-u.

Najviše Rudešu

Najbolji strijelac Prvenstva prošle sezone (19) prestigao je Zvonimira Deranju, i ispred njega je ostao samo Tomislav Erceg. Tomo je za Hajduk zabio 81 gol. 

Caktaš je zabijao u 45 različitih utakmica i to protiv 13 različitih klubova. Najviše je zabio Rudešu (osam), jednom manje bio je strijelac protiv Rijeke, a pet golova zabio je Dinamu, Istri, Osijeku i Interu. Na Poljudu je zabio 32 gola, dok je u gostima bio manje efikasan, zabivši 22 gola.

Poslije tri kola Caktaš je zabio dva gola, Varaždinu i Lokomotivi. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • toninotonino 06.08.2019.

    Istina da je Hajduk sa ispadanjem od maltezkih ribara sam sebe pljunia al mislim da ce ove sezone bit 2. Koliko god nerealno zvucilo

  • 06.08.2019.

    I završit će poput Deranje...

  • kormilar 06.08.2019.

    Brzo će Hajduk njega prodati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare