To je to što me zanima!

Ćaleta-Car: Igram stalno i vrlo dobro, spreman sam i za Euro!

Moram biti zadovoljan. Igram u kontinuitetu, igram vrlo dobro. Svi su ovdje zadovoljni sa mnom, nedavno sam produljio ugovor sa Salzburgom tako da sigurno još ostajem ovdje, rekao je Ćaleta-Car
Vidi originalni članak

Najveće iznenađenje, uz Dominika Livakovića, na širem popisu Ante Čačića od 27 igrača definitivno je Duje Ćaleta-Car (19). Mladi stoper Red Bull Salzburga iza sebe ima dvije uspješne sezone i tri značajna trofeja. Ćaleta-Car je osvojio dva naslova prvaka te jedan Kup.

- Ovo je veliko iznenađenje. Presretan sam i počašćen - rekao je za Goal.com Duje Ćaleta-Car, kojem je tijekom press konferencije javljeno da je na popisu.

- Jesam li iznenađen? Pa ne znam. Proteklih sam dana čitao hrvatske medije, vidio sam da me se spominje oko nacionalne vrste. No, oko toga nisam imao nikakvih saznanja, nitko mi ništa iz HNS-a nije rekao niti me kontaktirao. Ovo mi je veliko priznanje, stvarno sam presretan.

Donedavni reprezentativac momčadi do 21 godine imao je dobru sezonu.

- Moram biti zadovoljan. Igram u kontinuitetu, igram vrlo dobro. Svi su ovdje zadovoljni sa mnom, nedavno sam produljio ugovor sa Salzburgom tako da sigurno još ostajem ovdje. Dvije godine u nizu nam izmiče Liga prvaka, sada je moramo dohvatiti. Snažni smo i kvalitetni. Ali polako, prva na rasporedu je reprezentacija.

A što Duje Ćaleta-Car kaže o nadolazećem finalu austrijskog kupa, o tremi i igranju za A reprezentaciju te borbi za mjesto među 23 putnika za Euro pročitajte na portalu Goal.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Exterminator 17.05.2016.

    Dobar dobar , još si mali ali bit će nešto od njega 🏃

  • tejmatebra 17.05.2016.

    čitam članak,i nije mi jasno od čijeg ćaleta je sin car? da ne kažem legenda, kralj

  • Mauro_Icardi17 16.05.2016.

    Gledao sam neke utakmice i momak je stvarno korektan nema pretjeranih kikseva doduše još je neiskusan,ali zaslužia je poziv dok Schifo nije to je realno stanje..Schifo je ozljeđen dugo vremena bio i uz to ima probleme s vidom tako se govorkalo bar dok je bio u Turskoj da je zbog toga udaljen od repke tko zna možda su ti problemi iza njega nakon dolaska u Dinamo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare