To je to što me zanima!

Canelo uzeo pojas i u četvrtoj kategoriji! Sad je pao Kovalev

Alvarez i Kovalev igrali su partiju šaha, Canelo je Rusa udarao u tijelo, dok Kovalev nije iskorištavao punu snagu svojih udaraca. Meksikančev plan bio je strpljenje, i itekako se isplatio
Vidi originalni članak

Canelo Alvarez posebna je vrsta stroja. Do noći sa subote na nedjelju je osvajao pojaseve u tri težinske kategorije, a od sada drži u čak - četiri! Nokautirao ga je u 11. rundi.

Mnogi su bili uvjereni kako bi Kovalev mogao biti presnažan za Alvareza koji je preskočio dvije kategorije kako bi se borio s ruskim boksačem, no Alvarez je ponovno pokazao brojnima da su u krivu.

Borba je odgađana sve dok ne završi UFC-ova priredba kako bi ljubitelji borilačkih sportova mogli gledati oboje, ali u borbi je itekako falilo akcije. Alvarez i Kovalev igrali su partiju šaha, Canelo je Rusa udarao u tijelo, dok Kovalev nije iskorištavao punu snagu svojih udaraca. 

TILL BOLJI OD GASTELUMA Masvidal srušio Diaza! Liječnik prekinuo borbu u trećoj rundi

Alvarez je navodno rekao kako se cijeli njegov plan sastojao od - strpljenja, a sve je naposljetku pošlo po planu. 

Kovalev je izbjegavao ući stopostotno u duel te je Alvareza držao na distanci što i nije prošlo baš najbolje. 

Meksički boksač sad je uspio pobijediti u četiri kategorije, no i dalje ima posla dok ne stigne boksače poput Floyda Mayweathera koji su titule osvajali u čak - pet kategorija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 03.11.2019.

    cudan mec crushera. kao da nije htio ozlijediti canela. samo nekakvi direkti i udarci u blok, bez kombinacija i udaraca u tijelo i aperkata. kao da je jucer poceo boksati. canelo je ocito cekao da se ovaj ispuse, ali ovo je bio daleko najlosiji mec kovaleva u zadnjih nekoliko godina. njemu je ward ocito "uzeo dusu"

  • bedak11 03.11.2019.

    Ne volim canela nikako zbog onih gluposti sa sucima i dopingom, ali je lik stvarno klasa i vrhunski boksac.

  • Mamatijesestra 03.11.2019.

    Bivol bi ga rastocio

Komentiraj...
Vidi sve komentare